Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Paprikás csirke galuskával

Paprikás csirke galuskával Konyha: magyar
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes

Sárgaborsó főzelék tükörtojással

Sárgaborsó főzelék tükörtojással Konyha: magyar
Fő kategória: zöldséges ételek
Étkezés: ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: húsmentes

Csirkemell Wellington módra vajban sült fahéjas körtével és zellerkrémmel

Csirkemell Wellington módra vajban sült fahéjas körtével és zellerkrémmel Fő kategória: szárnyas ételek
Szezon: őszi, téli
Alkalom: karácsony, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: nehéz
Elkészítési idő: min. 120 perc
Árszint: közepes árkategóriájú hozzávalók

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Elkészítési idő (perc):
min.:
max.:
Speciális összetevők figyelembe vétele:



Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Hideg gyümölcsleves

2014.05.27.

Hideg gyümölcsleves

Meleg napokra ajánlom ezt a levest, amikor jól esik egy hideg, krémes üdítően gyümölcsös leves. További előnyei, hogy pofon egyszerű elkészíteni és bármilyen gyümölcsből megvalósítható.

Hozzávalók (4-6 személyre):

400 ml habtejszín

400 ml narancslé

½ citrom leve

kb. 8 dkg porcukor

1 ek. gyümölcslikőr (pl.: őszibarack vagy cseresznye)

gyümölcsök (pl.: eper, alma, narancs, körte, sárgadinnye, görögdinnye stb.)

 

Elkészítés:

1. A habtejszínt egy nagyobb tálba öntjük. Habverővel elkeverjük benne a porcukrot. Felöntjük a narancslével. Elkeverjük. A citrom levével és a likőrrel ízesítjük.

2. Belekeverjük az apró darabokra vágott gyümölcsöket és minimum 1 órára hűtőbe tesszük.

Tejszínhabbal hidegen tálaljuk.

vissza

Hozzászólások