Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Alakbarát kakaós csiga

Alakbarát kakaós csiga Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, tízórai
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: nehéz
Elkészítési idő: min. 120 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, húsmentes

Olasz tésztasaláta

Olasz tésztasaláta Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd, vacsora
Alkalom: Valentin-nap, húsvét, grill party, vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév, farsang
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: min. 120 perc

Gyulaival töltött sertéskaraj

Gyulaival töltött sertéskaraj Konyha: magyar
Fő kategória: sertés ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév
Elkészítési nehézség: könnyű

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Hideg gyümölcsleves

2014.05.27.

Hideg gyümölcsleves

Meleg napokra ajánlom ezt a levest, amikor jól esik egy hideg, krémes üdítően gyümölcsös leves. További előnyei, hogy pofon egyszerű elkészíteni és bármilyen gyümölcsből megvalósítható.

Hozzávalók (4-6 személyre):

400 ml habtejszín

400 ml narancslé

½ citrom leve

kb. 8 dkg porcukor

1 ek. gyümölcslikőr (pl.: őszibarack vagy cseresznye)

gyümölcsök (pl.: eper, alma, narancs, körte, sárgadinnye, görögdinnye stb.)

 

Elkészítés:

1. A habtejszínt egy nagyobb tálba öntjük. Habverővel elkeverjük benne a porcukrot. Felöntjük a narancslével. Elkeverjük. A citrom levével és a likőrrel ízesítjük.

2. Belekeverjük az apró darabokra vágott gyümölcsöket és minimum 1 órára hűtőbe tesszük.

Tejszínhabbal hidegen tálaljuk.

vissza

Hozzászólások