Life and Trend

életmódblog a minőségi, boldog életért

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Hogyan használd a Barát-és társkeresőt?

A lent látható HOZZÁSZÓLÁSOK résznél add meg az adataidat. Fontos, hogy az e-mail címedet a hozzászólás részben is add meg! 

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérlek, segítsd a fejlesztést egy rövid kérdőív kitöltésével, amelyet itt érhetsz el:

 kérdőív 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1781 - Meli2020.05.27. 20:54

Sziasztok! 23 éves Budapest környéki lány vagyok, aki hasonló korú barátnőt keres. 1 éve vagyok párkapcsolatban, de bánt, hogy csak a barátom tudta bemutatni a barátait, én neki viszont senkit. :( Interneten ugyan van egy nagyon jó barátnőm, de hiányzik, hogy a való életben is tudjak találkozni valakivel, ne kelljen rá hónapokat várni... valahogy az évek alatt elsodródtunk egymástól a sulis társakkal, volt barátnőkkel. Minden kapcsolat megszakadt és vágyom csajos beszélgetésekre, programokra.
Nem tartom magam a mai fiatalságba illőnek, nem szívesen bulizok, iszok - stb, stb. Szeretek viszont kávézni, sétálni és csak úgy ellenni és élvezni az életet. A bulizós oldalát kivéve / nagyon ritkán, alkalomszerűen.
Ha hasonló beállítottságú vagy és a környéken élsz, szívesen beszélgetek veled. :)
Email címem: melcsycsy@gmail.com

#1780 - Bori2020.05.27. 13:21

Sziasztok! Debreceni, 22 éves lány vagyok és barátságot(nem párkapcsolatot) keresek. Hiányzik, hogy valakivel beüljek egy limonádéra vagy moziba miközben beszélgetünk az élet nagy dolgairól. :D
Írj, ha gondolod ;) bodobori97@gmail.com

#1779 - Bianka2020.05.26. 20:39

Sziasztok!
20 éves Budapesti lány vagyok.
Mióta ki jártam a közép sulit szinte minden baratsagom megszakadt és nem igazán van akire tudnék számítani és akivel tudok jókat beszélgetni.
Igaz barátnőt keresek!
Szeretek kirándulni, sportolni, vásárolni.. nem vagyok egy otthon ülős típus bár mostanában igen mert nem találtam még meg azt aki ezt megváltoztatná.. kicsit kétségbe esett vagyok ez miatt..
Nyugodtan irj mindenkinek válaszolok. ????
Biankad73@gmail.com

#1778 - Adri2020.05.26. 17:57

Sziasztok! :)
Kicsit furának tartom, hogy írok egy ilyen oldalra, de mostanában úgy érzem, hogy nem igazán vannak barátaim, úgyhogy most rászántam magam és barátokat/barátnőket keresek. :)
20 éves egyetemista lány vagyok, nem igazán bulizós fajta, imádok fotózni, filmeket és sorozatokat nézni, olvasni, biciklizni, új dolgokat kipróbálni, enyhén szólva kávéfüggő vagyok..
Ha gondolod írj nyugodtan. :)
adrienn20001@gmail.com

#1777 - Vad Virág2020.05.24. 15:56

Sziasztok ! Még ha fura is :)  :  40-50 közötti , független , gyermektelen pasival szeretnék ismerkedni, aki nagyon régóta nem volt nővel . Nem azért nem , mert esetlen, vagy férfiatlan , vagy nem hetero , hanem , csak , mert így alakult valami ok miatt. De egyébként rendben van pszichésen !  , és fizikailag is , legalábbis annyira, mint a nagy átlag .  Magas, 185 cm feletti,  értelmes , heteroszexuális pasi  jöhet csak szóba nálam. Magamról röviden : 44 éves vagyok, magas, - szerintem -átlagos külsejű, és alkatú, / mások szerint csinos / , hosszú hajú , kommunikatív , független nő vagyok .  Ha valaki írna, légyszíves képet is csatoljon a levélhez. Köszi ! :)   viragvadnak@gmail.com

#1776 - szabò rozsa2020.05.22. 17:37

szerintem jò dolog baratkozni en ha tehetnem mindenkivel baratkiznek es egy pasitkeresni en ojan baratott keresek aki ebben segit es remelem talalok is

#1775 - szabò rozsa2020.05.22. 17:37

szerintem jò dolog baratkozni en ha tehetnem mindenkivel baratkiznek es egy pasitkeresni en ojan baratott keresek aki ebben segit es remelem talalok is

#1774 - Noémi2020.05.21. 10:06

Sziasztok!
19 éves vagyok, Pest megyében lakom. Most vagyok túl egy szakításon és ehhez szeretnék olyan barátnőt keresni aki ebben a helyzetben támaszt tudna nekem nyújtani. A jelenlegi barátaim nem igazán tudnak nekem segíteni.
e-mail :szabonoemi0822@gmail.com

#1773 - Rózsa2020.05.20. 19:57

45 éves vagyok, gyermektelen. Olyan barátnőt keresek, akivel amellett, hogy jókat lehet beszélgetni, programokat, kirándulásokat lehet szervezni az ország bármely részére. Nagy kedvencem Eger és vágyam, hogy egyszer oda is költözzek! Tehát elsősorban inkább arról a környékről keresnék barátnőt, vagy olyan lányt, aki szívesen csatlakozna egy-egy hosszú hétvégi csavargásra.
e-mail: rozalia75@freemail.hu

#1772 - Moncsi2020.05.20. 14:12

Sziasztok

Moncsi vagyok Tatabányán lakom (38)

Van egy csodálatos férjem (48) és egy majdnem 3 éves kisfiam és egy majdnem 19 éves nagylányom így a kicsi miatt kicsit korlátozott vagyok de nem elzárt a külvilágtól.

Egy őszinte megértő barátnőt keresek aki nem csak akkor keres ha csak szüksége van rám

Nem csak az anyagiakat látja bennem.

Káros szenvedélyektől mentesen élünk.

Számomra nem a baráti mennyiség a lényeg minőségi barátnőt keresek egy olyat kiben bízhatok és számíthatunk egymásra jóban-rosszban.

Nem levelezőtársat keresek persze most kötöttebbek a dolgok de a jövőre nézve találkozásra szeretnék szeret tenni.

Nem baj ha távolabb is élsz nekem nem gond a távolság ha neked sem

Ha magadra ismertél írj várom leveled :)

Moncsi

monamano25@citromail.hu