Life and Trend

Földi Rita online magazinja

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Hogyan használd a Barát-és társkeresőt?

A lent látható HOZZÁSZÓLÁSOK résznél add meg az adataidat. Fontos, hogy az e-mail címedet a hozzászólás részben is add meg! 

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll. Kérlek, segítsd a fejlesztést egy rövid kérdőív kitöltésével, amelyet itt érhetsz el:

 kérdőív 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1617 - Klára2019.11.17. 16:31

Sziasztok!

42 éves vagyok, Budapesten élek. Szeretnék barátot/barátnőt találni, akivel a levelezésen túl olykor közös programot is lehetne szervezni. Vidám, nyitott, érdeklődő személyiség vagyok.
claire.bc77@gmail.com

#1616 - Zoli2019.11.17. 11:57

Sziasztok!
23 éves vagyok Kecskeméten élek. Új barátságot találni sokkal nehezebb mint vártam. Olyan emberekkel ismerkednék, akikkel mélyebb dolgokról is el lehet beszélgetni, közös programokat összehozni. Kedvelem a képregény műfajt, a tudományos témákat, inkább rock beállítottságú vagyok, de ami tetszik azt szívesen hallgatom. Szoktam edzeni, de partner még nincs hozzá, ebbe az irányba is nyitott vagyok.
Üdv

#1615 - Mary88302019.11.13. 07:55

Sziasztok!

31 éves vagyok, Budapesten élek és dolgozom, nem vérbeli pesti vagyok, így nem volt/van ismerősim itt. Szeretek túrázni, biciklizni, olvasni, bulizgatni (elektronikus zene-trance, techno, progressive előnyben). Keresem csaj(ok) társaságát, akikkel hasonló érdeklődési körökkel rendelkezünk, akikkel lehet jókat dumálni, kikapcsolódni, új dolgokat kipróbálni. 173/75, szőkésbarna haj, átlagos kinézet.
mary8829@freemail.hu

#1614 - Tünde2019.11.12. 20:49

Sziasztok. 40 éves múltam,szeretnék barátnőket találni. Hasonló korosztályból. Szeretem az állatokat. Szeretek netezni,kirándulni sétálni barátkozni. Elsősorban Egri vagy Eger közelében élők levelét várnám,akikkel később lehetne közös programokat csinálni. De írhatsz bárhol laksz. Tünde ilon11@citromail.hu

#1613 - John2019.11.12. 14:30

Budapest élek ez le marad.

#1612 - John2019.11.12. 14:22

Sziasztok 39 éves sportoló vagyok 2 kis fiam van a barátaim szinte mind külföldön él vagy a világ másik felén barátokat keresek fiú lány mind egy szeretek sportolni bicikli kirándulás strand PS4 stb ha van kedved barátkozni dzsanos2013@freemail.hu köszi.

#1611 - Amymontana2019.11.10. 11:00

Sziasztok!
Hónapok, de lehet már évek óta érzem a magányt, de szégyelltem magam hiszen családba élek. A gyerekeim kirepültek, férjem külföldön dolgozik.. állandóan egyedül vagyok. Azt hittem bennem van a hiba, hogy nem találom fel magam, és mert nincs barátom/barátnőm akivel kimozdulhatnék. Valahogy mindig rosszul választottam, csak addig voltak amig nekik volt szükségük rám. De még nem adtam fel, hogy megtaláljam a helyem valaki/ valakik oldalán, hogy közös programokkal, beszélgetésekkel, kirándulással, nyaralással jól érezzük magunkat.
Győr- és a közelében élő 50 körüli nőt/ férfit keresek beszélgetésre, sétára, mozi, színház, táncra, közös programra. Olyan barátot keresek, akit naponta érdekel, hogy milyen napom van, akinek szüksége van rám..akire számithatok ha egy hétvégi shopingról vagy egy kutya sétáltatásról van szó.Akinek szüksége van egy jó barátra, egy jó hallgatóságra,.. egy emberre aki nem hagyja magára..akiről tudja hogy mindig számíhat rám..Ha szimpatikusnak találtad írásom akkor, elérsz az email-on.

Email:amymontana2@gmail.com

#1610 - Kirsch Béláné /Mária/2019.11.05. 18:10

szeretnék barátnöt találni 65 éves vagyok és a férjem 47 év házaság után meghalt januárba és azóta teljesen nem találom a helyemet, akivel el beszélgethetnénk, nagyon rossz egyedül vn 2 fiam meg unoka de hát ök is reggeltöl estig dolgoznka hétvégén jönnek.
E-mail cimem kirschmarcsika@gmail.com

#1609 - Kitti2019.11.01. 17:30

Szeretnék barátra vagy barátnőre találni Miskolci vagyok és barátkozni szeretnék.
E-mail címem: stonemmesi28@gmail.com

#1608 - Vanille2019.11.01. 16:17

Sziasztok!

27 éves vagyok, Kecskeméten élek és szeretnék barátokra lelni. Szabadidőmben aerobic órákra járok illetve jön a tél így jön a jégkori szezonja is számomra :) Olyan barátokat keresek akik nem tesznek félre, kiélték már a bulizós korszakukat, a kommunikáció nem egyoldalú, korombeli (alsó határ: 24, felső határ: 32), akiknek nem csak a párjuk létezik a világon azaz nélküle is kitudnak mozdulni egy csevegésre, teázásra, kirándulásra, sportolásra vagy bárhová. A legfontosabb pedig a műveltség ami számomra elengedhetetlen. Ha nem tudsz helyesen írni és minden második szavad undorító akkor nem egymást keressük.

Ha szeretnél nyugodtan írj egy bemutatkozó levelet: vanille92@gmail.hu