Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Csontleves májgombóccal

Csontleves májgombóccal Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: téli, szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, újév, húsvét, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: min. 120 perc

Túrógombóc nektarinos mascarponéval

Túrógombóc nektarinos mascarponéval Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: húsmentes

Kakukkfüves újrépa kuszkusszal

Kakukkfüves újrépa kuszkusszal Konyha: keleti
Fő kategória: zöldséges ételek, köret
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Barát- és társkereső

 

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk: szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek. Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok. Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet? Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre. Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat. Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Adj magadnak egy új esélyt a boldogabb életre! 

Ha bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz:

 • nincs kivel elmennem moziba, vagy koncertre

 • nincs kivel elmennem a legújabb szórakozóhelyre

 • nincs kivel elmennem egy meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

Töltsd ki a lenti Hozzászólások részt!

Név: megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó)

E-mail cím: valós e-mail címet adj meg! 

Hozzászólás*: írj magadról (életkor, lakhely, érdeklődési kör stb.), vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Lelj igazi társra!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#803 - Patrícia2018.04.21. 12:38

Az email cím lemaradt:$ m.odett22@gmail.com :) és inkább lányok írjanak :D

#802 - Patrícia2018.04.21. 12:31

Barátot keresek!:) Debrecen

#801 - Tunde Fulop2018.04.20. 23:01

54 éves Bp.i nő vagyok.Szívesen veszek részt minden programban.Jókedvű,jóindulatu ismerősöket keresek ,amiből remélem jó barátság is kialakulhat!-Szinház,séta,múzeum,fűrdés,kirándulás,(szeretek városon kívüli programokat is).Szeretnék barátkozni ,sajnos a barátaim pár kivétellel külföldre költöztek.Várom a jelentkezéseteket.
leoka1344@gmail.com

#800 - Annácska 542018.04.20. 14:50

Sziasztok ! Táncos helyekre járó barátnőt keresek akivel beszélgetni is lehet . Férfiak is irhatnak :) Bp

szentanna27@freemail.hu

#799 - László2018.04.19. 22:38

Ha minden jól megy, megközelítőleg egy Kecskemét - Simontornya távolságot teszek meg szombaton (04.21) oda-vissza. Ha valakinek lenne kedve a két település környékén vagy között valahol találkozni, írjon! 27 éves férfi vagyok.
sfan914@gmail.com

#798 - Roland2018.04.18. 10:53

Sziasztok! Nem rég költöztem Pestre az új élet reményében gyakorlatilag 0 ismerőssel. A fenti felsorolás szinte minden pontja igaz rám.
Szeretnék barátokat szerezni, bárki írhat nemtől kortól függetlenül bárki közeledését szívesen fogadom, 32 éves vagyok. 20 éve zenélek, zongorázom énekelek.
Szeretném megvalósítani álmaim, bolond vágyaim, amihez nem volt lehetőségem, legyen akár Kalandpark, száguldani a Dunán (hajókázás), borozni, egy jót beszélgetni a Margitszigeten, a Szabadság hídra felmászni, bringázni, rollerezni, futni, fényképezni, felfedezni a várost, színházba járni, vagy koncertekre menni, de bármi szóba jöhet.
Ha úgy gondolod lennél egy majdnem Pest szűz szédült társa, jelentkezz az alábbi email címen: rolibaratkereso@gmail.com
Köszönöm, hogy elolvastad.

#797 - Edina2018.04.17. 18:11

Sziasztok.32 eves vagyok.ismerkednek szivesen beszelgetnek.meghalgatnek barkit. preska.edina@freemail.hu cimen elertek.

#796 - Edina2018.04.17. 18:06

Sziasztok. en ismerkednek szivesen beszelgetnek.meghalgatnek barkit.

#795 - Dwight2018.04.16. 20:17

Sziasztok!

Budapest peremén élő 35 éves férfi kötne új ismeretségeket korban hasonlóakkal -tehát pl. nem 10 évvel idősebbekkel vagy fiatalabbakkal, csak a 30-as éveikben járókkal, de lehetőleg nem 40-hez közel -, akik szeretnének kimozdulni otthonról, eljárni valahova, vagy nincs nagyon kikkel beszélniük a munkahelyükön, családjukon kívül.

Lányok is jelentkezhetnek, bár megértem, ha ők inkább barátnőket keresnek különféle programokhoz, beszélgetésekhez. Ha valaki mégis rászánja magát erre a lépésre a „gyengébbik” nemből, akkor nem szándékozom neki száraz, hosszas bemutatkozó e-maileket írni, amik tapasztalataim szerint egy idő után válasz nélkül maradnak. Én a chatelés híve vagyok (skype-on, mivel msn már nincs), azonnali találkozóba teljesen ismeretlenül nem szívesen mennék bele senkivel, és én se várom ezt el.

E-mail: cresthun 110@gmail.com

#794 - Domii2018.04.16. 16:36

Sziasztok! 18 éves lány vagyok, Budapesten élek. Egy megbízható, szókimondó, korombeli barátnőt keresek akivel viccelődni lehet és persze komolyan beszélgetni is. Kiskoromtól kezdve imádok rajzolni, kutyakozmetikusnak tanulok, rengeteg hobbim van :). Kimondott lány barátot keresek, perverzek, kapcsolatot keresők kíméljenek!

Email címem: domcsaa99@gmail.com