Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1576 - Mea2019.08.22. 14:21

Sziasztok!
Mea vagyok, 43 éves salgótarjáni nő. Elsősorban Nógrád megyéből szeretnék találni olyan barátnőt, akivel lehetne közös programokat, kirándulásokat, mozi- és színházlátogatásokat szervezni. Érdekel az ezotéria, a jóga, természet, szeretek szép helyeket felfedezni. Nem kimondottan levelezőpartnert keresek, hanem élő kapcsolatot, mert nagyon szeretek értelmesen beszélgetni. mea7602@gmail.com Puszi: Mea

#1575 - Nika2019.08.20. 15:05

Egyedül élő, 52 éves, veszprémi lakos vagyok. Keresek a környékről korban hozzám illő, akár nyugdíjas, szabadidővel rendelkező, de megbízható barátnőt. Olyat, aki szintén megbízható és magányos, nincs kivel megossza gondjait de még örömeit se. Hiszek abban, hogy sokan keresnek közeli barátnőt, akiben megbízhatnak. Nem csak levelezgetésre hanem, ha úgy alakul tartva erőt és lelket egymásban. Nem utolsó sorban egymáshoz átugorva és nem a külsőségeket, hanem a belső értéket tartva szem előtt. Akire normális keretek között lehet számítani.
Magamról röviden becsületes, kreatív segítőkész, szerény és szerényen élő vagyok. Sétákat, tartalmas beszélgetést, szabadidős programokat kedvelő. Fürdőhelyeket, túrákat nem szeretem, ahogy az alkoholt sem. Megbízható barátságot/barátnőt keresel írj bátran! amona@invitel,hu

#1574 - Nika2019.08.20. 15:02

Egyedül élő, 52 éves, veszprémi lakos vagyok. Keresek a környékről korban hozzám illő, akár nyugdíjas, szabadidővel rendelkező, de megbízható barátnőt. Olyat, aki szintén megbízható és magányos, nincs kivel megossza gondjait de még örömeit se. Hiszek abban, hogy sokan keresnek közeli barátnőt, akiben megbízhatnak. Nem csak levelezgetésre hanem, ha úgy alakul tartva erőt és lelket egymásban. Nem utolsó sorban egymáshoz átugorva és nem a külsőségeket, hanem a belső értéket tartva szem előtt. Akire normális keretek között lehet számítani.
Magamról röviden becsületes, kreatív segítőkész, szerény és szerényen élő vagyok. Sétákat, tartalmas beszélgetést, szabadidős programokat kedvelő. Fürdőhelyeket, túrákat nem szeretem, ahogy az alkoholt sem. Megbízható barátságot/barátnőt keresel írj bátran!

#1573 - Ani2019.08.20. 13:03

Sziasztok!
Budapesti negyvenes nőként, kevés szabadidőm tartalmas eltöltéséhez szabadidő partnereket keresek. Nem korlátozok le kerületeket, hisz a távolságok nem itt kezdődnek. (Megfogalmazásom többes számának oka, hogy Juliskával járok úszni, Mariskával csak beszélgetek egy süti mellett, Pista szeret kenuzni, Janit csak az utazás érdekli… ) Érdeklődési köröm: művészet,filmek, utazás, kultúra, pinpong, úszás, szauna, kenuzás, hot jóga, rajz, gasztronómia, tudomány, szabás-varrás, kertészkedés, feng shui, szabaduló szoba, zene, tánc, … ami csak hirtelen eszembe jutott. Imádok beszélgetni, viszont nem politizálok! Az ideális jelölt” felvállal engem bárhol, vice versa és nem mond le mondvacsinált ürüggyel egy programot.
Meg kell, hogy jegyezzem, nem egymást keressük ha:
- azzal indítasz, hogy küldjek egy képet magamról
- soha ill. azonnal akarsz találkozni velem
- ha a fiam lehetnél, illetve a nagypapám, bocs
- a negatív aurádat a holdról is látni
- képtelen vagy mosolyogni
- ha nem tudod elfogadni, hogy nem vagyok fenn fészen. :)
Ha nem riasztottalak el még kellő képpen, várom leveled! asdfghjklcvbnm777@freemail.hu Puszi. Ani.

#1572 - laces74742019.08.19. 07:41

44 éves vagyok, szeretnék barátnőt keresem komoly vagy barátság keresek. Szeretek kirándulni, nyaralni turázni kerékpározni stb. kedves barátságos vagyok kérlek irj :)

#1571 - Sándor2019.08.13. 14:29

Sziasztok!
Kerékpáros programokhoz keresek hölgy partnert, aki szeret kerékpározni, nagyobb távolságokat is szívesen leteker és Budapesten lakik. Én sokat kerékpározom, csoportosan, párban is, de ha nincs partner, egyedül is nekivágok. Leginkább párban szeretek, ha van megfelelő társ. Sajnos nem mindig akad olyan, aki gyakran ráér, ezért próbálkozom itt, hátha összejön a dolog. Szeretném, hogy együtt éljük át a kerékpározás nyújtotta élményeket.
sandor5536@gmail.com

#1570 - virág2019.08.10. 13:36

49 éves nő vagyok barátnőt keresek.Nem férfiakkal szeretnék ismerkedni csak barátnőt keresek,Budapestről. Szeretem a zenét,zenei rendezvényeket,utazást,múzeumokat. Nem levelezőpartnert keresek.Szeretem a vidámságot,beszélgetést.olyan embert keresek aki két lábbal a földön jár.Van ideje barátkozni.
marokko@citromail.hu

#1569 - virág2019.08.09. 22:00

49 éves nő vagyok barátnőt keresek.Nem férfiakkal szeretnék ismerkedni csak barátnőt keresek,Budapestről. Szeretem a zenét,zenei rendezvényeket,utazást,múzeumokat. Nem levelezőpartnert keresek.Szeretem a vidámságot,beszélgetést.olyan embert keresek aki két lábbal a földön jár.Van ideje barátkozni.

#1568 - Dombi Éva2019.08.09. 18:11

Sziasztok!

40 éves Debreceni nő vagyok. Sajnos igazán jó barát/barátnőm nincs. Nem itt nőttem fel,és nem is sikerült találnom. Keresem azt akivel végre meg tudok osztani minden jót és rosszat /aki velem is színt úgy megosztja bármi is legyen az. Akivel együtt kimozdulhatunk a hétköznapokból stb.
Kérlek írj, ha te is ezt keresed.
Dombieva78@gmail.com

#1567 - Szilvi2019.08.04. 14:50

Nagyon szeretnék barátokat talàlni. Olyan jó lenne valakivel eszmecserét folytatni, őszintén elbeszélgetni, elfogadva, hogy minden ember egy külön kis univerzum.
45 éves nő vagyok.
antalszilvi11@gmail.com