Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1487 - Máté2019.04.18. 15:58

27 éves informatikus vagyok Monorról. Barátokat és szabadidő társakat keresek. Akár online akár nem. Budapestre járok dolgozni, szóval nem jelent problémát a mászkálás. ( nem csak informatikáról tudok beszélni )
Szeretem az ázsiai ételeket, Barcraftot, macskákat, mémeket.

INFP-T


tygra1991@gmail.com

Máté

#1486 - Hajni2019.04.18. 15:24

Sziasztok!
34 éves nő vagyok, Budapesten lakom a Párommal.
Szeretek kirándulni, mozizni, igyekszem optimistán élni az életemet.
Szeretnék egy olyan barátnőt, aki szívesen megismerne, van kedve és ideje naponta beszélgetni messengeren, és ahogy a szabadidőnk engedi találkozni.
Ha van kedved, írj: hajnibabareka@gmail.com

#1485 - Barangoló2019.04.17. 21:11

Rendszeres kirándulásokhoz, hegymászásokhoz, vízparti kimozdulásokhoz, esetleg utazásokhoz keresek társat, akivel a szép élmények megoszthatók lennének.
Budapesti, 65 éves férfi vagyok
mangy@c2.hu

#1484 - Szilvi2019.04.16. 21:10

Sziasztok! Én 27 éves nő vagyok, és korombeli barátnőket keresek, akivel napi szinten tudnánk beszélgetni. Olyan barátnőre lenne szükségem, akire mindenben lehet számítani, és akivel bármit megtudunk egymással beszélni... Szabadidőmben általában zenét hallgatok, olvasok, filmezek, sétálok. Szeretem a természetet. Introvertált vagyok, emiatt mindig is nehezebben ment a barátkozás, de idővel képes vagyok nyitni mások felé. Ha Te is hasonló vagy irj! E-mail: sunrise8613@gmail.com

#1483 - Cresthun2019.04.13. 10:49

Szép napot!

Szellemi foglalkozású férfiként ismerősöket, barátokat keresek a 30-as korosztályból - főleg a közepéről -, akikkel lehet közös programokat szervezni, beszélgetni, és tényleg keressük is egymást – nem évente párszor és nemcsak „elektronikusan”. Távbarátságok, levelezőtársak kizárva. Hölgyek kérem, ne írjanak, mivel itt nem párkapcsolatot keresek, és nem női barátokat (se szingliket, foglaltakat meg pláne)! Családos/házas, egyéb okokból elfoglalt emberek kivételével bárki szóba jöhet, csak nem komolytalan pár szavas/soros üzeneteket szeretnék olvasni, igaz nem is feltétlenül „regényt”. Csak Budapest és környéke (18. kerületben lakom)!

Aki úgy gondolja, nyugodtan írjon ide: cresthun110@gmail.com.

U.I.: Fontos a minden részletre kiterjedő figyelmes, értve olvasás, mert azoknak válaszolok, akik megtisztelnek azzal, hogy veszik erre a fáradságot. Ha így sem akadna ideális jelölt, akkor inkább elvagyok a meglévő lazább kapcsolataimban vagy magamban is.

#1482 - Niki2019.04.12. 21:54

Sziasztok lehet hogy fiatal (15) vagyok ahoz hogy itt probálkozak de szeretnék egy igaz barátott aki meg oszt velem mindent és mindig számithatokrá bármi van aki magára ismer irjon niki20030604@freemail.hu elöre is köszönöm

#1481 - Máté2019.04.11. 16:42

Sziasztok!

Mi 25 éves pár vagyunk, Ózdon élünk és van egy 3 éves kisfiunk.
Én természetemből fakadóan nem tettem szert barátokra, feleségem pedig messziről költözött ide, hátrahagyva mindent.
Szeretnénk olyan környékbeli (max miskolc, eger, és ezen sugarú kör) párt találni a korosztályunkból, akikkel lehetne közös programokat szervezni, akár gyerekkel akár anélkül. Kirándulás, nyaralás, filmezés, lazulás, vagy csak egy jó kis baráti beszélgetés. Tudjátok...mint ami a filmekben.

Aki/akik magukra ismernek az írjon a mattvv9310@gmail.com címre, az üzenet tárgya barátkozás legyen.

Köszönjük az olvasást!

#1480 - Tamás2019.04.11. 11:29

Üdv! 43 éves Nyíregyházán élő, egyedülálló, nagyon magányos férfi vagyok. Barátok, és sajna társ hiányában Szabolcs megyéből ismerkednék hölgyekkel baráti kapcsolatra. Szükségem van Valakire, aki igazi lelki társ lehet. Akivel megbeszélhetünk mindent. Legyen az öröm, vagy bánat, vagy az élet nagy dolgai. Szeretek kirándulni, színházba,koncertre járni,szeretek táncolni és imádok sportolni! Ehhez keresek barátot, akivel jól érzem magam, és Ő is kedveli ugyanezeket az elfoglaltságokat, akivel egy hullámhosszon lennénk. Nem távbarátot,levelezőtársat keresek hanem élő személyes barátot. Ha szívesen megismernél egy Vidám sportos férfit, erre az e-mail címre írj: silverblue@citromail.hu

#1479 - István2019.04.09. 22:03

Ismerkednék olyan hölgyekkel, urakkal, akik szeretnek beszélgetni, ismerkedni, akár kisebb társaságban is. Én egy konzervatív, de nyitott szemléletű, komoly, ám jó humorú férfi vagyok, és minden érdekel, ami az emberekkel kapcsolatos.
"Nem az a lényeg, milyen világban élsz,hanem az, hogy milyen világ él benned."
folium@gmail.hu

#1478 - Lia2019.04.05. 15:30

Sziasztok!
52 éves vagyok,és velem egykorú barátokat keresek, Budapesten belül, különböző programokhoz.
Üdv.Lia

liarose1104@gmail.com