Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1589 - Caroux2019.09.22. 22:37

37 éves budapesti férfiként ismerkedős/randizós csoportos programokban tervezek részt venni (kirándulás, játékos estek, borkóstolás), de nem szívesen mennék egyedül, jó lenne egy kis "erősítés", aki szintén kipróbálná ezt a módszert, és nyitott új emberek megismerésére is, vagy csak szórakozni szeretne egy jót. Értelemszerűen férfi jelentkezőket várok, esetleg eszmét is cserélve a nőkkel való ismerkedésről, tapasztalatokról. Budapest és környéke, keresett korosztály: kb. 34-38 év.

E-mail: caroux1982@gmail.com

#1588 - Zozo2019.09.20. 17:52

Szia Diána.
Email címet nem írtál.
Szívesen írnék neked. :)

#1587 - Diána2019.09.20. 10:25

Sziasztok! 41 éves vagyok, és belefáradtam a magányba. Sok minden érdekel,pl. kirándulás,kondizás,képzőművészet, zene,egzotikus növények,természetgyógyászat,szabás-varrás,és egyéb újdonságok kipróbálása.Sajnos nincs kivel kipróbálnom semmit, mert egy zala megyei kistelepülésen élek, és itt minden bepókhálósodott.Nagyon várom, hogy írjon valaki.
E-mail: eferdilan@gmail.com

#1586 - marti2019.09.20. 09:56

Vasárnap a Klauzál téren és környékén utcafesztivál lesz, remek gasztronómiai és kulturális csemegékkel tarkítva. Van valaki, akinek kedve lenne velem jönni? 50+-os nő vagyok, aki szívesen venné egy művelt úriember társaságát (nem csak ezen a napon). Ha van kedved, találkozzunk. Hogy hol, megbeszéljük a tutoma@citromail.hu címen.

#1585 - Marika2019.09.17. 06:22

Sziasztok Marika vagyok 31 éves zala megyei lakos. Barátkozni szeretnék hasonló korú lányokkal és fiúkkal egyaránt. Nyugodtan írjatok mert magányos vagyok és nincsenek barátaim. Erre az email címre tudtok írni: h.marika31@freemail.hu

#1584 - Tinus2019.09.12. 17:59

Sziasztok ha valaki dunaújvárosban vagy környékén szeretne barátnőre lelni akkor nézzetek be ide is :)
https://www.facebook.com/groups/387086355533464/

#1583 - Borzák Erika2019.09.09. 11:19

#1582 - Barátok2019.09.09. 11:17Sziasztok!
Már kialakult budapesti 40 év körüli baráti társaság szívesen ismerkedne új barátokkal (családok, nők, férfiak) közös időtöltésre, közös programokba való részvételre. Szeretjük a természetet, kultúrát, jó beszélgetéseket, közös bulikat. Írjatok bátran! Puszi Erika
e-mail cím: erika_bt@yahoo.com

#1582 - Barátok2019.09.09. 11:17

Sziasztok!
Már kialakult budapesti 40 év körüli baráti társaság szívesen ismerkedne új barátokkal (családok, nők, férfiak) közös időtöltésre, közös programokba való részvételre. Szeretjük a természetet, kultúrát, jó beszélgetéseket, közös bulikat. Írjatok bátran! Puszi Erika

#1581 - harmony2019.09.06. 18:40

Sziasztok!
Barátkozni szeretnék kortól,nemtől függetlenül bárkivel, aki szintén úgy érzi,hogy egyedül van ebben a világban,magányos,és benne volna személyes találkozásban,programokban,utazásokban,kellemes beszélgetésekben. Vas,Győr-Moson és Komárom-Esztergom megyéből, de bárhonnan írhattok, ha úgy gondoljátok, a barátság nem ismer határokat,távolságot. :) Címem: hilde3507@gmail.com 26 éves nő vagyok.

#1580 - Dávid2019.08.28. 14:47

Sziasztok! Beszélgető társat keresek Baranya megyében lakom szeretek kirándulni kerékpározni. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődődését csak nyugodtan keressen puszi Dávid. E-mail: matoricz02@gmail.com