Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Legnépszerűbb

Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1439 - Zita2019.02.21. 21:05

Sziasztok!
18 éves debreceni lány vagyok, aki barátokat keres. Igazából nem várok sokat ettől az oldaltól, de sosem lehet tudni. Az alap problémám hogy nincsenek barátaim, akikkel megértenénk egymást és el tudnánk járni helyekre hétvégente.
Szabadidőmben főképp sorozatozok és játszom (Cs:Go, RoE, lol, stb.)
Valamint lenne valakivel eljárni koncertekre is (az alap érdeklődési köröm a rock, metal, rap és ezek alfajai)
Ha esetleg beszélgetnél vagy játszanál velem, szívesen várom az e-mailed :D.
simkozita99@gmail.com

#1438 - Cresthun2019.02.19. 21:50

E-mailem, ami lemaradt: cresthun110@gmail.com

#1437 - Ildi2019.02.19. 21:19

Én egy 43 éves házasságban élő nő vagyok, akinek régóta nincs olyan barátnője, akivel eljárhatna különböző programokra (pl. előadásokra, koncertre, jógára...stb.), vagy akivel kötetlenül lehet beszélgetni. Szerintem a házastárs nem minden, barátokra is szüksége van az embernek. Kecskemét környékéről szeretnék barátnőt. E-mail címem: gigyi10@gmail.com

#1436 - Cresthun2019.02.19. 20:42

Sziasztok!

"Egy nő elfelejti a barátnőit, de a szerelmeit soha. Egy férfi elfelejti a szerelmeit, de a barátait soha".
Férfiként nagyon is egyetértek ezzel a mondással. Olyan ismerősöket, barátokat szeretnék, akikkel a közös programok, beszélgetések feledhetetlenek maradnak és tényleg szükségünk is van egymásra. Nem nők társaságát igénylem ilyen téren! Lassan középkorú leszek a 30-as éveim közepén, de még túl fiatalnak érzem magam ahhoz, hogy elzárkózzak minden új ismeretség, lehetőség elől. Csak a korosztályomból ismerkednék. Családos, házas, túl elfoglalt emberek kivételével bárkinek válaszolok, csak ne unalmas sémák mentén történjen az ismerkedés és ne igénytelen pár soros üzenetekben. Gondolom egyértelmű, hogy nem levelezőtársakat szeretnék tőlem messze élők személyében. Csak Budapest és körzete (18. kerületben lakom)!

Aki úgy érzi, írjon nyugodtan!

#1435 - Szabó Antalné2019.02.18. 21:29

68 éves vagyok még fiatalos tevékeny szeretnék barátnőt találni közös programokhoz.
Már a fiúk keresését kezdem feladni. Mind fiatalt akar. Óbudán lakom közel a Flórián -térhez. Bátran írj ha te is magányos vagy 50 évestől 75 ig. A magány nem jó.Adj e-mail címet. mailem: eszterszab9@gmail.com

#1434 - Nati2019.02.17. 16:34

Sziasztok!

39 éves nő vagyok, házasságban élek. Levelezőtársat keresek! Sok minden érdekel, de nincs a környezetemben olyan akivel igazán jókat tudnék beszélgetni, ezért magányosnak érzem magam. Nem hiszek a félmondatos felszínes chat-elésekben. Ha van kedved írj!

#1433 - Szilvi2019.02.16. 16:29

Sziasztok!

Én 27 éves nő vagyok, barátkozni szeretnék korban hozzám illő lányokkal, mert eléggé egyedül érzem magam a mindennapok során. Elsősorban levelezőtársat keresek, akivel napi szinten tudnánk beszélgetni. Hiányzik egy barát, akivel jól megértjük egymást, és akivel megbeszélhetnénk az élet dolgait. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, filmet, sorozatot nézni, vásárolni. Introvertált vagyok, emiatt nehezen barátkozom, de idővel megtudok nyilni, ahogy jobban megismerem a másikat. Ha Te is hasonló vagy, és barátkoznál írj! E-mail: sunrise8613@gmail.com

#1432 - Kati2019.02.15. 16:46

Sziasztok!

51 éves budapesti nő vagyok...szeretek beszélgetni, érdekel mások hogyan gondolkodnak dolgokról, hogyan oldják meg a problémáikat, mit szeretnek az "élet nevű" dologban... keresem hasonló korúak barátságát.

Egyedülállók, és párok is jelentkezhetnek, hiszen én is házasságban élek. Jó lenne akár egy kis baráti társaság is...

Olyan sokan vagyunk ezen az oldalon, és mind ugyanarra vágyunk! Egymás társaságára, ismerkedésre.


Jelentkezzetek nálam, ha van némi szabadidőtök, kedvetek egy kis közös kikapcsolódásra.

Hogy mit csináljunk együtt, majd megbeszéljük. Lehet, hogy csak kávézunk, de elmehetünk kirándulni, vagy moziba, színházba, kirándulni, sétálni, vacsorázni...stb. Vagy
csak találkozzunk a városligetben egy fagyira! Menjünk fel a Gellért hegyre csodáljuk meg milyen szép helyen lakhatunk! Várom az ötleteket is!!!
Addig is szép napot mindenkinek.

theodora.dk@gmail.com

#1431 - Balázs2019.02.15. 12:08

Ja, és persze a levélcím, ahová várnék levelet: balasz1234@gmail.com

#1430 - Balázs2019.02.15. 12:02

Sziasztok,

45 éves elvált férfi vagyok, Budapesten élek. Kifejezetten beszélgető/levelező/cset partnert keresnék (nem tabu találkozni, de nem párkapcsolatot vagy szabadidőpartnert keresnék itt).
Kedvelem a nyitott gondolkodást, a saját véleményt, az érdekes vitákat, a sok szövegelést, a nyers őszinteséget, nézegetni a csillagokat az égen vagy a szembejövőket az utcán, a kacsákat a vízen, vagy a régi házak homlokzatát. Nem szeretem a a szerepjátszást, játszmázást, a facebookra kitett vacsorafotókat és a kirakat-életet.