Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Palócleves

Palócleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési idő: max. 60 perc

Alakbarát lepény narancsos-joghurtos öntettel

Alakbarát lepény narancsos-joghurtos öntettel Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, tízórai, uzsonna
Szezon: téli
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, húsmentes

Narancsos tiramisu limoncelloval

Narancsos tiramisu limoncelloval Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: téli, szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, szilveszter, újév
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: min. 120 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Barát- és társkereső

 

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk: szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek. Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok. Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet? Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre. Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat. Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Adj magadnak egy új esélyt a boldogabb életre! 

Ha bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz:

 • nincs kivel elmennem moziba, vagy koncertre

 • nincs kivel elmennem a legújabb szórakozóhelyre

 • nincs kivel elmennem egy meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

Töltsd ki a lenti Hozzászólások részt!

Név: megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó)

E-mail cím: valós e-mail címet adj meg! 

Hozzászólás*: írj magadról (életkor, lakhely, érdeklődési kör stb.), vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Lelj igazi társra!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#668 - Rita2018.02.19. 21:06

Sziasztok! 27 éves nő vagyok és korombeli barátokat (főként nőneműeket :) keresek Budapesten. charlize1@citromail.hu

#667 - Mafdi & Oszkár2018.02.19. 08:48

Magdi & Oszkár
Üdv Mindenkinek! Középkorú baráti társaságunkat (5-6 fő) szeretnénk bővíteni !Várunk minden lelkes aktív jelentkezőt akik bírják a közösséget, van érdeklődési körük,értékrendjük, valamint kivácsiak,és nem életuntak.... : .Sőt! szeretik az életet!... ..:).Sok minden érdekel bennünket. A film művészeten át a flamencóig .Szeretjük a laza kirándulást ,akár külföldön is.Bírjuk a szép tájakat a tengert (még a magyart is......:) Amennyiben szeretnél egy vidám kreaítv csapathoz tartozni és van benned némi empátia,akkor várunk szeretettel! ! Pénz és kor nem számít! ... Nem baj ha fejlett beszédközponttal ,valamint mondanivalóval rendelkezel.. Ha olyan haszontalan időtöltésnek hódolsz mint világmegváltás ,vagy ókori ,középkori várak és városok megtekintése,akkor jelentkezz bátran! Mi nem feltétlenül társkeresők vagyunk. De ha ez a gondod nálunk oldódik meg,akkor áldás rá! Humorérzékkel ,és vidor hajlammal rendelkezők előnyben..... . Szép napot és világbékét.... Üdv Magdi és Oszkár futrinkautca13@gmail.com

#666 - Gábor2018.02.18. 11:35

Sziasztok!

Társaságot keresek Bpesten. 32 éves vagyok, vidéken nőttem fel, új barátokat szeretnék, egyetem után szétszéledtünk, sokat dolgoztam, stb. Legjobban a foci érdekel (szurkolói szinten), de rá fogok szokni a túrázásra is. Szeretem még a biliárdot, csocsót, bowlingot, filmeket, a stand up comedy-t, ill. kirándulni, néha kiállításra, cirkuszba menni. Mail-em: palmerb888g@gmail.com
Minden jót, sziasztok!

Gábor

#665 - Gabriella2018.02.17. 18:47

orbangabi78@gmail.com 40 éves hölgy vagyok! Dorog és környékéről ismerkednék lányokkal! Mozi vásárlás kávézás vagy kirándulás céljából!

#664 - Gabriella2018.02.17. 18:39

Barátokat keresek! 40 éves hölgy vagyok! Szeretek kirándulni, moziba jarni szaunázni!

#663 - agnes2018.02.17. 15:44

60 körüli budapesti vagy környéki barátnőket/barátokat keresek közös programokhoz, utazásokhoz, jó beszélgetésekhez.. E-mail: agnes11@citromail.hu

#662 - Szilvi762018.02.17. 10:20

Sziasztok !

40 éves nő vagyok,nem régen költöztem Pest megyébe Aszódra ,2 szinte felnőtt gyermekkel.
Keresem a leendő barátaim- barátnőim.
Ha szeretsz beszélgetni, nevetni és megbîzni valakiben ,vagy csak jókat idétlenkedni.
Szeretek jönni- menni,utazni,esetleg szórakozni.
Îrj bátran .
keringerszilvia76@gmail.com

#661 - Köbes István2018.02.16. 20:49

62 éves vagyok társat keresek sopronban

#660 - Szuzy2018.02.16. 09:44

62 éves vagyok .Kalocsán és környékén keresek barátságokat elsősorban.zsuzsannahalasz@gmail.com

#659 - Bianka2018.02.15. 22:20

Szegeden élek és ott szeretnék barátot keresni,