Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Barát- és társkereső

 

Barát- és társkereső

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk:

szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek.

Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Pinterest

undefined

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok.

Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet?

Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre.

Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Pinterest

undefined

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat.

Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Ha az alábbiak közül bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz

 • nincs kivel elmennem moziba vagy koncertre / a legújabb szórakozóhelyre / meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1531 - Barbi2019.06.15. 00:23

E-mail cím lemaradt, bocsi
frankbarbara1103@gmail.com

#1530 - Barbi2019.06.15. 00:16

Sziasztok!

26-éves lány vagyok, szívesen barátkoznék hasonló korú lányokkal
Nagyon kevés barátnőm van és szinte sose érnek rá egy csajos beszélgetésre vagy egy mozira
Nyáron strandolni egyet vagy bármi másra nyitott vagyok :)
Ha gondolod írj és beszélgessünk :)

Barbi

#1529 - Imre2019.06.13. 15:41

A #1528 hozzászóláshoz: bagamerimre@gmail.com

#1528 - Imre2019.06.13. 15:40

43 éves budapesti férfi vagyok. Jelenleg sok szabadidőm van, ezt az időt szeretném értelmes, nyitott, barátságos emberekkel eltölteni, de mélyebb barátságok kialakítása a célom. Programként nem gondolok nagy dolgokra kisebb kirándulások, közös sportolás, mozi, beszélgetés, kulináris élmények. Elősorban a személyes találkozás híve vagyok, néhány levélváltás után jó lenne programokat csinálni. Nem társat keresek párkapcsolatban élek.

#1527 - hofeherke2019.06.09. 15:06

62 éves sortos nő vagyok, ápolt, kulturált, szakmám szerint közgazdász, de már nem dolgozom.
Barátságot építenék a korosztályomból valakivel, aki szintén fiatalos, problémamegoldó, vidám személyiség és szeretné körbebiciklizni a Balatont.
Tavaly kétszer tekertem körbe egyedül, sátrazva.
Más kerékpártúrák is érdekelnek, tengerparti felfedező barangoló uazások is.
hofeherke@gmail.com

#1526 - Betty2019.06.09. 06:58

Sziasztok!
55 éves vagyok, a Velencei tó mellett lakom. Férjem elhunyt, két felnőtt gyermekem van, akiket már elindítottam a nagybetűs életbe. Környezetvédelmi mérnökként dolgozom saját cégemben.
Bár nagy az ismeretségi köröm, ez majdnem mind a munkámhoz kötődik. Sajnos barátaim nincsenek és ez nagyon hiányzik. Nem tudom, hogy ebben a korban még lehet-e barátokat találni???
Szeretek kirándulni, nap- és vízimádó vagyok. Néha szeretem a nyüzsgést, néha a nyugalmat, azaz járok koncertekre, fesztiválokra, de szívesen elüldögélek egy tábortűz mellett is.
Életem első fele a családról, gyereknevelésről tanulásról és munkáról szólt, szeretném, ha második fele rólam szólna.
email-címem: erzsebethosszu@gmail.com

#1525 - Klára2019.06.08. 18:13

Sziasztok!

41 éves, budapesti nő vagyok. Szeretnék korombeli barátot/barátnőt találni.
Email címem: bfklara77@gmail.com

#1524 - Leo2019.06.04. 13:31

20 éves vagyok, 3-4 hónappal ezelőtt voltam életemben elöszőr szerelmes egy lányba, egy munkatársamba de a már azelőtt esélytelen volt mielőtt szerelmet valottam neki. Sok minden történt az elmúlt 3-4 hónapban és végső megoldásként ott kellett hagynom a munkahelyem is emiatt, viszont annak ellenére, hogy fizikailag is elszigeteltem magam tőle, továbbra sem tudok túllépni ezen.
Úgy érzem ő volt az egyetlen akihez közel kerültem eddig és hogy már más nem lesz ezután, hogy ő volt és lesz az egyetlen akibe valaha is szerelmes akarok lenni.
Én alapvetően magányos farkas vagyok, nem kedvelem a társaságot, nem barátkozok mert egyedül jól megvagyok, most viszont ezek után valahogy elképesztően magányosnak érzem magam.
Keresnék egy lányt akivel egy ideig tudnák néha találkozni, beszélgetni vagy valamilyen szabadidős programot tervezni. Eléggé megviselt, hogy az egyetlen ember akihez eddig sikerült kapcsolódnom most teljesen megszűnt számomra, de neki mindenképpen így a jobb viszont így nekem másképp kell ezt megoldanom.
Tudom szánalmas és nevetséges de kivételesen elöszőr vagyok olyan helyzetben amit nem vagyok képes magam megoldani, nem tudom elmulasztani az érzést és nem tudom őt elfelejteni.
Ha van olyan lány aki valamilyen okból érdekelt lenne ebben vagy esetleg hasonló helyzetben van kérem jelezze felém. Mivel 3-4 hónap eseményeit nagyon hosszú lenne leírni ezért ha írsz levelet vagy személyesen találkozunk, mindent igyekszem majd elmagyarázni és megosztani.

Elérhetőség: krisztianleopoldi@gmail.com

#1523 - Béla2019.06.04. 07:05

Sziasztok. 30 éves Budapesti férfi vagyok. Párkapcsolatban élek 25 éves barátnőmmel. Mivel mindketten vidékről érkeztünk a fővárosba, ezért sajnos nincs itt komoly ismerettségi körünk. Szivesen barátkoznánk hozzánk hasonló pozitív személyekkel.

Szeretjük az állatokat,(Van egy gyönyörű labradorunk ), szeretünk kirándulni, mozizni, gyakorlatilag bármire nyitottak vagyunk...

Az email címem: simonbeci1@gmail.hu

#1522 - Lali2019.06.03. 15:52

39 éves, szociális fóbiával küzdő férfi vagyok. Van itt olyan nő, aki hasonló gondokkal küzd, és szeretne elbeszélgetni a nehézségekről? E-mail címem: szocfobias@gmail.hu.