Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Erdei gyümölcsös tejbe kuszkusz, a leggyorsabb és legegyszerűbb diétás desszert

Erdei gyümölcsös tejbe kuszkusz, a leggyorsabb és legegyszerűbb diétás desszert Konyha: keleti
Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Édeskömény saláta zöld almával

Édeskömény saláta zöld almával Fő kategória: előételek, saláták
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: Valentin-nap, húsvét, grill party, szüret, Halloween, Márton-nap, vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév, farsang
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Medvehagymás- sajtkrémes muffin (alakbarát)

Medvehagymás- sajtkrémes muffin (alakbarát) Fő kategória: előételek, vendégvárók
Étkezés: reggeli, uzsonna
Szezon: tavaszi
Alkalom: húsvét
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Barát- és társkereső

 

Lelj igazi társra!

Küldetés

Hiszek abban, hogy minden ember egy megismételhetetlen csoda, hogy mindannyian különbözőek vagyunk, még ha néha nehéz is elviselni, illetve elfogadni a különbözőségeinket. Egy valami közös bennünk: szükségünk van társra, társakra.

Egyedül nem megy, hiszen az ember társas lény. Kell valakihez szólnunk, kell valakit érintenünk és kell, hogy valaki egyszerűen csak mellettünk legyen.

Az ősember sem vándorolt egyedül a nagyvilágban. Többen mentek vadászni, többen aludtak egy barlangban. Közösséget alkottak.

Ma már eltűnőben vannak az igazi közösségek. Míg korábban egy családban a kicsitől az öregig mindenkinek megvolt a maga szerepe, ma már az idősebbek feleslegesnek érzik magukat, a fiatalok pedig nem találják helyüket a felnőttek világában. A családok átalakultak. 4-5 fős családok helyett sokkal gyakoribbak a 2 fős családok. Valahol az anya hiányzik valahol az apa. Ilyen csonka családban felnőve pedig elkerülhetetlen az, hogy ne legyenek problémák a férfi vagy a női szereppel. Innen elindulva pedig már csak egy lépés, az hogy rengeteg szingli van és sok esetben azért egyedülállóak, mert nem mernek ismerkedni.

Küldetésemnek érzem, hogy segítsek az ismerkedésben. Célom, hogy korosztálytól függetlenül mindenki találjon magának igazi társat, barátot. 

Manapság sokkal több ismerősünk van, mint barátunk. A Life&Trend Barát- és társkeresőjének elsődleges célja, hogy ne csupán ismerőseink legyenek, hanem barátaink (is)!

A leggyakoribb kapcsolattípusok, amiket manapság kötünk azok a felszínes, érdek vagy felszínes és érdek kapcsolatok. Tényleg létezik ma is igaz barátság, vagy ma már nem lenne divat igazi, életre szóló barátságokat kötni?

Pedig sokan szeretnénk. Jó lenne valaki, aki hasonló dolgokat szeret, mint mi, hasonlóakat gondol. Olyan, mint mi, vagy legalábbis hasonló.

Hol találjunk ilyet? Mikor párt keresünk, akkor fel tudunk adni egy hirdetést, hogy milyen társra vágyunk, de olyan hirdetést hol adjunk fel, hogy igaz barátot keresünk?

A Life&Trend lehetőséget biztosít erre is.

Bár a globalizáció egyet jelent azzal, hogy a világ egyik pontjáról a világ bármely pontján szerezhetünk ismerősöket, barátokat pár perc alatt, és a különböző közösségi oldalak segítségével napi szinten tarthatjuk is velük a kapcsolatot, mégis magányosak vagyunk. Virtuális kapcsolataink száma néha meghaladja a több százat, de mennyi igaz barátunk van?

Az oldal célja, hogy minél több valódi kapcsolat jöjjön létre. Ez a kapcsolat többféle lehet. Sokan baráti kapcsolatra vágynak. Egy igazi lelki társra, akivel megbeszélhetik a problémáikat, akivel el lehet menni szórakozni, egy jó étterembe, moziba, rendezvényekre vagy egyszerűen csak sétálni a szabadban.

Mások az igaz szerelmet keresik. Egy társat, akivel megoszthatják a mindennapjaikat, akivel a szerelmi tűz az első pillanattól kezdve az utolsóig ugyanúgy lángol, akivel összekötik az életüket, akivel megtalálják a másik felüket.

Vannak olyanok is, akik a társas sport szerelmesei, de nincsen edzőpartnerük, mások pedig útitársat szeretnének.

Különböző célja lehet az ismerkedésnek, a lényeg viszont az, hogy emberi kapcsolataink által javítsunk életünkön és fejlesszük önmagunkat. Hiszen minden kapcsolatból tanulunk. Hiszek abban, hogy minden ember, akivel megismerkedünk életünk során, azért jön az utunkba, hogy vagy mi tanítsunk neki valamit, vagy tőle tanuljunk meg valamit. Lehet, hogy egy kapcsolat által ismerünk meg egy másik embert, akivel esetleg később összekötjük az életünket. Lehet, hogy egy kapcsolat olyan munkát hoz számunkra, melyet mindig is szerettünk volna. A lényeg, hogy minden kapcsolat valahogyan előrébb viszi az életutunkat, a sorsunkat. A Life&Trend ezt szeretné elősegíteni. 

Adj magadnak egy új esélyt a boldogabb életre! 

Ha bármely állítás igaz rád, akkor jó helyen jársz:

 • nincs kivel elmennem moziba, vagy koncertre

 • nincs kivel elmennem a legújabb szórakozóhelyre

 • nincs kivel elmennem egy meccsre

 • nincs kivel egy jót beszélgetnem, nincs kinek elmondanom a problémáimat

 • szeretnék kipróbálni olyan sportágakat is, amihez két ember kell, de nincsen partnerem

 • egyedül nem élvezem a sportot, szeretnék sporttársat találni

 • nincs, aki eljönne velem olyan eseményekre, amire párban szoktak elmenni

 • unatkozom szabadidőmben

 • szeretnék egy jót beszélgetni valakivel egy pohár bor mellet

 • magányos vagyok, társra vágyok

 • keresem a szerelmet

 • szeretnék új emberekkel megismerkedni

 • nincsen igaz barátom

 • a barátaim mind elfordulnak tőlem

 • a barátaimnak nincs ideje rám

 • nincs senki, akivel megoszthatnám a gondolatimat

 • szeretném élvezni az életet

 • szeretnék kutyasétáltatáshoz partnert találni

 • idegen városba, országba érkezek és szeretném, ha egy igazi helybéli mutatná meg a jó helyeket, nevezetességeket 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

* Töltsd ki a lentebb található "Hozzászólások" részt az alábbiak szerint: 

Név: Megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó).

E-mail cím:  Az itt megadott e-mail címet, csak az oldal kezelője látja, ezért fontos, hogy a hozzászólás részben is add meg az e-mail címedet! 

Hozzászólás: Írj magadról pár sort!  Életkor, lakhely, érdeklődési kör stb., vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le még egyszer az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Hozzászólás törlése, módosítása: Amennyiben törölnéd vagy módosítanád a hirdetésedet, küldj egy e-mailt a magazin@lifeandtrend.hu címre.

Lelj igazi társra!

* A fenti adatok megadása önkéntes,  és az oldal kezelője azokat semmilyen célból nem használja fel és nem adja tovább.  A hozzászólók bármikor indoklás nélkül kérhetik a hozzászólásuk eltávolítását vagy módosítását. 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#1029 - Mónika2018.06.22. 12:05

Fiatal pár vagyunk szeretünk kirándulni vagy csak itthon bogracsozni kikapcsolodni. Keresünk hasonló korú 40-es fiatal párt akik csatlakoznanak hozzánk csak baráti társaság érdekel.

#1028 - Gi2018.06.21. 21:01

Fiatal lánnyal bariznek,csak Bari semmi több,üdv Fecó 44 ev

#1027 - Gi2018.06.21. 21:01

Fiatal lánnyal bariznek,csak Bari semmi több,üdv Fecó 44 ev

#1024 - Gi2018.06.21. 21:01

Fiatal lánnyal bariznek,csak Bari semmi több,üdv Fecó 44 ev

#1025 - Gi2018.06.21. 21:01

Fiatal lánnyal bariznek,csak Bari semmi több,üdv Fecó 44 ev

#1026 - Gi2018.06.21. 21:01

Fiatal lánnyal bariznek,csak Bari semmi több,üdv Fecó 44 ev

#1023 - Gi2018.06.21. 21:01

Fiatal lánnyal bariznek,csak Bari semmi több,üdv Fecó 44 ev

#1022 - Timi2018.06.21. 09:02

Barátot keresek!
16 éves lány vagyok, nem párkapcsolatot keresek. :D
Eger mellett lakok.

#1021 - Szilvi2018.06.20. 18:21

Sziasztok!
41 eves, fuggetlen, Csongrád-megyében élő nő vagyok. Keresek egy jóvágású, fuggetlen, gyermektelen, 185 cm feletti ( 1-2 cm minusz belefér:))férfias férfit, 40-50 éves kor között. Jelenleg barátkozas céljából, de későbbiekben kapcsolatra is nyitott vagyok. De most még nem.
Értelmes legyen, jo humorú, laza(de nem link) , ne legyen pénzcentrikus, es szeressen nagyokat beszélgetni. Örökmozgó férfi szétunná magát mellettem.., én inkább otthonulős típus vagyok, de szeressen azért a fiatalember néha csavarogni.:) Igazi egyeniségre vágyom!
35 -45 kozotti nokkel is baratkoznék a megyébol. Ertelmes, ezoteria irant érdeklodovel. Szigoruan csak baratkozas celjábol!!!
friends2121@freemail.hu

#1020 - Petra2018.06.20. 16:57

15 éves vagyok. Semmilyen párkapcsolati dolgot nem szeretnék, csupán barátkozni és ismerkedni új emberekkel.