Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Papsipka (túrós batyu)

Papsipka (túrós batyu) Konyha: magyar
Fő kategória: desszertek, vendégvárók
Étkezés: reggeli, tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: szilveszter, újév, farsang, húsvét, vasárnapi ebéd, karácsony
Elkészítési idő: max. 60 perc

Sós pálcika (ropi) egészségesen

Sós pálcika (ropi) egészségesen Fő kategória: vendégvárók
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: szilveszter, újév, farsang, húsvét, grill party
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Tejszínes rakott cukkini durum fusilli tésztával

Tejszínes rakott cukkini durum fusilli tésztával Konyha: mediterrán
Étkezés: ebéd
Szezon: téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári, őszi
Elkészítési idő: max. 60 perc
Elkészítési nehézség: könnyű
Speciális összetevő: fehér cukor mentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Keress sporttársat!

 

Kell egy barát/társ sportoláshoz is!

Itt azoknak szeretnék segíteni, akik sportoláshoz keresnek barátot/társat.

A legjobb időpont a sportolás elkezdésére: a most azonnal. Nem érdemes halogatni, hiszen a mozgással nemcsak az egészségi állapotunkat javíthatjuk, hanem akár társat vagy barátot is találhatunk. Nem utolsó sorban pedig jó kedvre derülhetünk. Akármelyik sportot is válasszuk, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül új ismeretségre teszünk szert. Mert a sport közösség. Épp olyan, mint egy család. Befogad, mindig helyet ad nekünk.

Manapság a közösségi kapcsolatok fejlesztéséről szinte mindenkinek a népszerű, f-betűs közösségi oldal jut eszébe. Sajnos, először nekem is. Ugyanakkor emlékszem még azokra az időkre, amikor a szomszéd gyerekekkel kint tollas-labdáztunk vagy fociztunk az utcán órákon át, vagy amikor több napos kirándulásokat szerveztünk a barátokkal. Valahogy sokkal mélyebb volt ekkor a kapcsolatunk, mint most, amikor ugyanezekre személyekre (kapcsolattartás céljából), csupán küldök egy üzenetet az egyik közösségi oldalon. Mozgás közben másképp viszonyultunk egymáshoz. A sport valahogy összehozza az embereket. Főként akkor, ha csapatsportról van szó. Az ember úgy érzi, hogy egy célért küzd a többi emberrel együtt. Egy közösséghez tartozik, és csak úgy érheti el a célt, ha tud csapatban dolgozni, ha figyel a másikra, és ha működik az összetartó erő. Pont úgy, mint a való életben.

Szent-Györgyi Albert mondataival élve:

„A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. Itt a játék alatt tanítja meg a sport az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre és mindenekelőtt a „fair play”, a nemes küzdelem szabályaira.”

(Szeged, 1930.)

Próbáljuk ki a testmozgás közösségformáló erejét és szervezzünk sportos programokat! Elő a futócipőkkel, elő a labdákkal, elő a biciklikkel és irány ki a szabadba a barátokkal! 

Ha nem találnál partnert a mozgáshoz, akkor keress ezen az oldalon! 

Mit kell tenned, hogy sporttársat találj?

* Töltsd ki a lentebb található "Hozzászólások" részt az alábbiak szerint: 

Név: Megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó).

E-mail cím:  Az itt megadott e-mail címet, csak az oldal kezelője látja, ezért fontos, hogy a hozzászólás részben is add meg az e-mail címedet! 

Hozzászólás: Írd meg, hogy miylen sportághoz és helyileg hol keresel sporttársat! 

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le még egyszer az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Hozzászólás törlése, módosítása: Amennyiben törölnéd vagy módosítanád a hirdetésedet, küldj egy e-mailt a magazin@lifeandtrend.hu címre.

Lelj igazi társra!

* A fenti adatok megadása önkéntes,  és az oldal kezelője azokat semmilyen célból nem használja fel és nem adja tovább.  A hozzászólók bármikor indoklás nélkül kérhetik a hozzászólásuk eltávolítását vagy módosítását. 

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#58 - Edina742018.08.13. 20:47

Budapest X.kerület kocogás az Óhegy parkban.
Sziasztok! Keresnék hozzám hasonló szintén kezdő kocogó társakat esetleg csoporthoz csatlakoznék. Nem/kor nem számít. Este 9 vagy reggel 7 körül. Én 45 éves nő vagyok. Email: edd000@freemail.hu

#57 - Györgyi2018.08.12. 13:51

58 éves nagyon fiatalos, rendszeresen sportoló nő vagyok és barátnőt keresek közös sportokra és beszélgetésekre, programokra, gy.budai@gmail.com

#56 - Marci2018.08.07. 17:56

Sziasztok!

Nem elsősorban országúti kerékpározáshoz keresem a társam Budapesten. Nem csak, mert nem titkolt célom, hogy a mindennapokra is társa leljek. 41 éves vagyok, az outi elég fontos helyet foglal el az életemben és mostanában a futással is baratkozom
marton.burger@gmail.com
+36202675942
Viber/WhatsApp

#55 - Marci2018.08.07. 17:56

Sziasztok!

Nem elsősorban országúti kerékpározáshoz keresem a társam Budapesten. Nem csak, mert nem titkolt célom, hogy a mindennapokra is társa leljek. 41 éves vagyok, az outi elég fontos helyet foglal el az életemben és mostanában a futással is baratkozom
marton.burger@gmail.com
+36202675942
Viber/WhatsApp

#54 - Kosztyu Erika2018.08.05. 08:38

joanya64@gmail.hu
Sziasztok !
Evezőstársat,társakat keresek .
A gödi egysületnél senior tag vagyok.
53 éves vagyok.
Több napos túra is érdekel,de egyedül már nincs kedvem elindulni.Aki szívesen venné a társaságomat,az írjon és biztos jól érezzük majd magunkat.
Üdv
Erika

#53 - Krisztina2018.08.01. 10:21

Sziasztok!

Nyári / téli sporthoz társat keresek.
Kerékpár,futás / snowboardozas.
A lényeg, a mozgás lenne.
;):):):)
Köszönöm
tittyna0012@gmail.com

#52 - Mariann2018.07.29. 06:33

Sziasztok! Kerékpározáshoz keresek sporttársakat. Szinte naponta bringázom 30 km-t a munkába, de kirándulni is szeretnék, csak egyedül nem szívesen indulok útnak. Hegyi túrára és országútira is szeretek járni. Országúton átlag 20-25 km/h-val közlekedem.
Budapesten élő 52 éves egyedülálló sportos nő vagyok.
Ha olvassa soraimat valaki, aki ismer bringázós közösségeket, vagy szívesen társulna hozzám, hogy ne kerekezzünk egyedül, akkor a tmarjann@gmail.com email címen megtalál.

#51 - Horváth Sándor2018.07.07. 15:01

Szombathely környéki lányokkal hölgyekkel ismerkednék közös programm kerékpározás kirándulás bármi programokra. Bárki levelét várom. horvaths863@gmail.com

#50 - Lia2018.07.07. 13:13

Sziasztok Lia vagyok(35),orosz származású.sporttársakat keresek Budapestről az alábbi sportok érdekelnek :hosszú túrák ,kerékpározás ,futás,zoomba,kengoo,tánc latin stb.,box,termi edzések van páros bérletem bárkit vihetnek magammal Budapest JohnReed Fitness stúdióba.Joga,ezeket mind próbáltam és tetszenek és motiválóbb mással.Akinek bármelyik sportág a felsoroltak közül szimpatikus ,írjon bizalommal whatsapp Viber
06703089167

#49 - Nóri2018.06.27. 10:01

Sziasztok! Biciklitúrákhoz keresnék női tekerőpartnereket, mert mégis csak motiválóbb ketten/ többen menni, mint egyedül :) Akár Bp környékén, akár messzebb. Az email címem: neonkoromlakk@gmail.com