Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Alakbarát, extra finom, extra gyors narancsos-túrós süti

Alakbarát, extra finom, extra gyors narancsos-túrós süti Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér liszt mentes, húsmentes, fehér cukor mentes

Mediterrán csirkemell bazsalikomos sült burgonyával

Mediterrán csirkemell bazsalikomos sült burgonyával Konyha: mediterrán
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári, őszi
Alkalom: vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű

Anna-burgonya grill zöldségekkel

Anna-burgonya grill zöldségekkel Fő kategória: köret
Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, vasárnapi ebéd
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Keress sporttársat!

 

Kell egy barát/társ sportoláshoz is!

Itt azoknak szeretnék segíteni, akik sportoláshoz keresnek barátot/társat.

A legjobb időpont a sportolás elkezdésére: a most azonnal. Nem érdemes halogatni, hiszen a mozgással nemcsak az egészségi állapotunkat javíthatjuk, hanem akár társat vagy barátot is találhatunk. Nem utolsó sorban pedig jó kedvre derülhetünk. Akármelyik sportot is válasszuk, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül új ismeretségre teszünk szert. Mert a sport közösség. Épp olyan, mint egy család. Befogad, mindig helyet ad nekünk.

Manapság a közösségi kapcsolatok fejlesztéséről szinte mindenkinek a népszerű, f-betűs közösségi oldal jut eszébe. Sajnos, először nekem is. Ugyanakkor emlékszem még azokra az időkre, amikor a szomszéd gyerekekkel kint tollas-labdáztunk vagy fociztunk az utcán órákon át, vagy amikor több napos kirándulásokat szerveztünk a barátokkal. Valahogy sokkal mélyebb volt ekkor a kapcsolatunk, mint most, amikor ugyanezekre személyekre (kapcsolattartás céljából), csupán küldök egy üzenetet az egyik közösségi oldalon. Mozgás közben másképp viszonyultunk egymáshoz. A sport valahogy összehozza az embereket. Főként akkor, ha csapatsportról van szó. Az ember úgy érzi, hogy egy célért küzd a többi emberrel együtt. Egy közösséghez tartozik, és csak úgy érheti el a célt, ha tud csapatban dolgozni, ha figyel a másikra, és ha működik az összetartó erő. Pont úgy, mint a való életben.

Szent-Györgyi Albert mondataival élve:

„A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. Itt a játék alatt tanítja meg a sport az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre és mindenekelőtt a „fair play”, a nemes küzdelem szabályaira.”

(Szeged, 1930.)

Próbáljuk ki a testmozgás közösségformáló erejét és szervezzünk sportos programokat! Elő a futócipőkkel, elő a labdákkal, elő a biciklikkel és irány ki a szabadba a barátokkal! 

Ha nem találnál partnert a mozgáshoz, akkor keress ezen az oldalon! 

Mit kell tenned, hogy barátot/társat találj?

Töltsd ki a lenti Hozzászólások részt!

Név: megadhatsz becenevet vagy keresztnevet is (vagy bármit, de azért nem árt, ha kiderül, hogy nőről vagy férfiról van szó)

E-mail cím: valós e-mail címet adj meg! 

Hozzászólás: írj magadról (életkor, lakhely, érdeklődési kör stb.), vagy csak írj annyit, hogy ”Barátot keresek.” vagy ”Társat keresek.”

FONTOS! A hozzászólás részben is írd le az e-mail címedet vagy a Facebook elérhetőségedet, hogy könnyebben és gyorsabban tudjanak neked írni.

Lelj igazi társra!

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:

#25 - Szabó Ildikó2018.02.19. 09:26

Sziasztok! Szeretnék valamit heti 1-2 alkalommal sportolni, a tenisz és a fallabda érdekel nagyon. Teljesen kezdő vagyok, ezért tapasztalt partnert keresek Budapesten. Aki szívesen tanítana engem és el járna velem neha játszani, írjon az email címemre.
szab.ildiko89@gmail.com

#24 - Szente László2018.02.03. 17:31

Motorozáshoz, futáshoz (Budapest-Margitsziget), túrázáshoz, kerékpározáshoz keresek társa(aka)t.

#23 - Ági2018.01.25. 00:39

Dél-Pestről keresek sporttársat, sporttársakat, heti kétszeri alkalomra délután-estefelé, aki (akik) eljár a Fitness 2000-be ill. úszni szokott. 30-as, 40-es korosztályból.
Email: agippi@citromail.hu

#22 - Ági2018.01.25. 00:37

Dél-Pestről keresek sporttársat, sporttársakat, heti kétszeri alkalomra délután-estefelé, aki (akik) eljár a Fitness 2000-be ill. úszni szokott. 30-as, 40-es korosztályból.

#21 - Zoli2018.01.21. 16:31

Sziasztok! A IX. kerületben keresek futótársat, közép akár hosszabb távon is, rendszeres, akár heti 3 alkalomra is.
Cél: felkészülés versenyekre.közös élmények, tapasztalatok megosztása, beszélgetések.
Amennyiben felkeltettem érdeklődésed következő e-mail címen érsz el: hozo740214@gmail.com

#20 - Zsanee2018.01.11. 20:36

Sziasztok! 34 éves, magas, szőke nő, Nike cipőben Räkospatak mellé (Bp., 14. ker.) keres pozitívvidämhumorosmosolygóóós szintén magas barätnőt "futó-kapcsolatra"! :) Sporttärs és kitartä(r)s - Ez vagyok Én! E-mail: mucc625@freemail.hu

#19 - Zsanee2018.01.11. 20:33

Sziasztok! 34 éves, magas, szőke nő, Nike cipőben Räkospatak mellé (Bp., 14. ker.) keres pozitívvidämhumorosmosolygóóós szintén magas barätnőt "futó-kapcsolatra"! :) Sporttärs és kitartä(r)s - Ez vagyok Én!

#18 - Nagy László2017.12.28. 17:46

Debrecenben lakom, 64 éves vagyok. Minden sportot szeretek ami mozgással kapcsolatos. Pl: fallabda, asztalitenisz, tenisz, kerékpár, síelni, úszni, vízi sport stb.

#17 - Hanna2017.12.15. 23:17

Sziasztok 40 -60 éves körüli könnyebb sportra keresek barátokat . egyedül kellemetlen eljárni:)

#16 - Edina2017.11.15. 16:30

Sziasztok! 23 éves lány vagyok, aki hasonló korú társat/barátot keres sportoláshoz, egymás motiválásához. :) Elsősorban Székesfehérváron! Aerobic, Zumba, esetleg kondi, vagy futás.. igazából bármi jöhet. Életmódváltás előtt állok, együtt könnyebb lenne. :) E-mail: dia937@gmail.com