Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Trikolor paradicsomos-cukkinis penne mini mozzarellával

Trikolor paradicsomos-cukkinis penne mini mozzarellával Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Szezon: téli, szezonfüggetlen, tavaszi, nyári, őszi
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, húsmentes
Népszerű témák: Enni és Fogyni módszer, villámgyors receptek elfoglalt embereknek

Csőben sült brokkoli

Csőben sült brokkoli Étkezés: ebéd
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, tojásmentes, húsmentes
Árszint: közepes árkategóriájú hozzávalók

Zsályás fokhagymakrémleves

Zsályás fokhagymakrémleves Elkészítési idő (perc): 30
Árszint: olcsó hozzávalók

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Diétás raffaello golyó proteinnel

2015.12.07.

Diétás raffaello golyó proteinnel

Imádom ezt a receptet, mert nagyon egyszerűen és gyorsan elkészül, a végeredmény pedig mindig fantasztikus. Edzés előtti nasinak is kitűnő.

Hozzávalók (9 db-hoz):

250 g zsírszegény túró

40 g eritrit

200 ml tej 1,5%-os (lehet gabonatej is)

30 g zabkorpa

60 g kókusz-reszelék

10 g reszelt citromhéj

10 g vaníliás fehérjepor

9 db egész mandula szem

Elkészítés:

1. A tejet kimérjük egy lábosba, hozzáadjuk a zabkorpát, az eritritet, és sűrű krémmé főzzük, alacsony hőfokon gyakran kevergetve. Ha elkészült, akkor hagyjuk kihűlni, ekkor a kókuszreszelék ¼ részét hozzákeverjük.

2. Amikor teljesen kihűlt, akkor hozzáadjuk az áttört túrót és a reszelt citromhéjat. Nedves kézzel golyókat formázunk, mandula szemet nyomunk a közepébe és kókuszreszelékben meghempergetjük. Hűtőben 1-2 órát állni hagyjuk.

vissza

Hozzászólások