Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Kereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Mit főzzek ma?

Almakrémes rakott palacsinta pirított dióval (alakbarát)

Almakrémes rakott palacsinta pirított dióval (alakbarát) Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, tízórai
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, húsmentes

Korhelyleves

Korhelyleves Konyha: magyar
Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: téli
Alkalom: szilveszter, újév
Elkészítési nehézség: könnyű

Gluténmentes vaníliás karika egyszerűen

Gluténmentes vaníliás karika egyszerűen Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, tízórai, uzsonna
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes, húsmentes
Népszerű témák: Enni és Fogyni módszer, diétás nassolnivaló, karácsonyi sütemények, gasztroajándékok

Diétás raffaello golyó proteinnel

2015.12.07.

Diétás raffaello golyó proteinnel

Imádom ezt a receptet, mert nagyon egyszerűen és gyorsan elkészül, a végeredmény pedig mindig fantasztikus. Edzés előtti nasinak is kitűnő.

 Hozzávalók (9 db-hoz)

  • 250 g zsírszegény túró
  • 40 g eritrit
  • 200 ml tej 1,5%-os (lehet gabonatej is)
  • 30 g zabkorpa
  • 60 g kókusz-reszelék
  • 10 g reszelt citromhéj
  • 10 g vaníliás fehérjepor
  • 9 db egész mandula szem

 Elkészítés

1. A tejet kimérjük egy lábosba, hozzáadjuk a zabkorpát, az eritritet, és sűrű krémmé főzzük, alacsony hőfokon gyakran kevergetve. Ha elkészült, akkor hagyjuk kihűlni, ekkor a kókuszreszelék ¼ részét hozzákeverjük.

2. Amikor teljesen kihűlt, akkor hozzáadjuk az áttört túrót és a reszelt citromhéjat. Nedves kézzel golyókat formázunk, mandula szemet nyomunk a közepébe és kókuszreszelékben meghempergetjük. Hűtőben 1-2 órát állni hagyjuk.

vissza

Hozzászólások