Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Álomkonyhák között sétálva

2017.03.06.

Álomkonyhák között sétálva

Konyhai trendek és gasztro-trendek egy csúcsszuper kiállításon

Március 3-5. között, a 2017-es Konyhakiállításon a Budapest Arénát ellepték a szebbnél szebb konyhák és a high tech konyhagépek. Az álomkonyhák között sétálva számos ismert séffel és gasztrobloggerel is találkozhattak a látogatók.

Ízelítő képekben a kiállítás hangulatából

Mindenki inspirációt meríthetett az új konyhájához. Míg a férfiak figyelmét a különböző grill eszközök és a borhűtők kötötték le, addig a Kenwood standját tekintélyes női sereg ölelte körbe. Kicsit később Bernáth József arca tűnt fel a tömegből, aki éppen tiramisu-t készített a lelkes érdeklődőknek.

Bernáth József tiramisu-t készít 

A BOSCH nagyszínpadon egészséges finomságokat kóstolhattunk Nagy Zita (a Zizi kalandjai bloggere) és Bereznay Tamás jóvoltából.

A BWT standján Görög Zita és Havas Dóra (Lila Füge blog) készített tavaszi smoothie-kat, továbbá Borbás MarcsiBíró Lajos és Gianni Annoni is izgalmas bemutatókat tartottak.

A Candy idén először vett részt a Konyhakiállításon, és nem is akármivel, egy igazi világújdonsággal, az első érintőajtós beépíthető multifunkciós sütővel debütált! A 10 funkciós sütő ajtaja teljes egészében egy 19 colos érintőkijelző, amely szinte végtelen lehetőségeket kínál. A videó receptek segítségével lépésről lépésre megtanulhatod az új, különleges ételek elkészítési módját. Az integrált, nagy felbontású belső kamerán keresztül akár a telefonról is figyelheted a sütőbe helyezett ételt a Simply-Fi alkalmazással. Az ételkészítés itt már egy másik szintre lép, a fő szempont a különleges élmény.

Az idei Konyhakiállítás újdonságai között szerepeltek még az egymással kommunikáló főzőlap és elszívó, a Bluethooth technológiával vezérelt eszközök, a beépített hangszórók, vagy színváltoztató fények.

elegáns és okos megoldások a Teka jóvoltából 

Bosch Home Connect

A modern mellett jól megfér a retro is, jól bizonyítja ezt a Gorenje Retro Special Edition hűtőszekrénye.

mediterrán hangulatú konyha Gorenje eszközökkel

Bono Design - Olasz Konyhabútor és Lakberendezés

A kiállás tökéletes helyszínt biztosított arra, hogy álomkonyhánk közelebb kerüljön hozzánk. Nagy adag inspirációval távozva, készen állhatunk a felújításra vagy az új konyhánk megtervezésére.

forrás: www.konyhakiallitas.hu

Lájkold a cikket és oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon.

vissza