Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Földi Rita - Éjjel Nappal Balaton online turisztikai magazin

Szeretettel köszöntelek! Örülök, hogy itt vagy! Földi Rita vagyok, a Life & Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life & Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life & Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Szavazás

Leginkább milyen recepteket szeretnél látni az oldalon?

Szavazok

Húsos főételek

Curry-s répafőzelék mézes-csilis csirkeszárnnyal

2016.05.18. Curry-s répafőzelék mézes-csilis csirkeszárnnyal

A krémesen lágy, curry fűszeres répafőzelék találkozása a csípős, édeskés, ropogós csirkeszárnnyal. Orgia a tányéron! Micsoda ízbomba!

tovább

Csirkés burger joghurtos öntettel

2016.05.16. Csirkés burger joghurtos öntettel

Azzal pakolod tele, amivel csak a szeretnéd.

tovább

Sótésztában sült citromos-kakukkfüves csirkemell

2016.04.17. Sótésztában sült citromos-kakukkfüves csirkemell

Sótétésztakérget készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk. Segítségével a benne sült ételek (legyen az bármilyen hús, hal vagy zöldség) nemcsak sokkal intenzívebb ízűek lesznek, hanem sokkal omlósabbak is. Mivel nagyon látványos, vendégváráshoz is tökéletes választás.

tovább

Fűszeres húsos sertés bordacsont magyarosan

2016.03.30. Fűszeres húsos sertés bordacsont magyarosan

Sokszor készítek sült oldalast, de ez sokkal finomabb annál. Kevesebb hús van a csonton és így máshogy sül meg. Amerikában népszerűbb a sertésnek ez a része, melyet grilleznek és hozzá barbecue szószt kínálnak, vagy abban is pácolják meg a húst. Én most magyaros fűszerekkel pácoltam, igazi vecsési savanyúsággal és hasábburgonyával kínáltam.

tovább

Pikáns szezámmagos-brokkolis karaj

2016.01.23. Pikáns szezámmagos-brokkolis karaj

Az ázsiai ízvilágot kevertem a magyaros vonallal, így született meg ez a nagyszerű étel, mely bekerült az új kedvenceim közé (csak, hogy ne egyek állandóan csirkehúst).

tovább

Fokhagymás rakott pulykamell cukkínivel és bulgurral (alakbarát)

2015.12.26. Fokhagymás rakott pulykamell cukkínivel és bulgurral (alakbarát)

Egy újabb reform módon készített étel, melyet diétánkba is beilleszthetünk.

tovább

Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes)

2015.12.21. Tárkonyos sertésragu zellerrel és római köménnyel (alakbarát, gluténmentes)

Hogyan lehetne elképzelni az ízét? A tárkonyos raguleves íze megvan? Akkor most képzeld el ezt sűrűbb állagban és zöldségek nélkül, csak a finom husi. Megvan? Akkor most gondolatban adj hozzá egy csipetnyi római köményt? Érzed a különbséget, azt az egzotikumot, melyet a római kömény művelt az egyszerű ragunkkal? Ha nem, akkor mindenképpen el kell készítened ezt a receptet, hogy megismerd ezt az ízvilágot.

tovább

Testépítős spenótos csirkemell

2015.12.14. Testépítős spenótos csirkemell

Ha változatossá szeretnéd tenni a testépítős rizs-csirke-zöldség kombódat, akkor próbáld ki ezt a receptet, mely a három testépítéshez szükséges összetevőt tartalmazza, mégis kicsit más, mint a megszokott ízek.

tovább

Alakbarát gyömbéres paprikás csirke

2015.12.13. Alakbarát gyömbéres paprikás csirke

A megszokott paprikás csirkét könnyedén felturbózhatjuk egy kevés reszelt gyömbérrel. Ettől egzotikus ízt kap, mely nagyon jól áll neki. Próbáljátok ki bátran! Az étel alakbarát módon készült, ráadásul a gyömbér csípős ízével segíti a zsírégetést is.

tovább

Gyömbéres-citrusos csirkeszárny vele sült kelbimbóval és basmati rizzsel

2015.11.19. Gyömbéres-citrusos csirkeszárny vele sült kelbimbóval és basmati rizzsel

A mézes-csilis csirkeszárny receptemet változtattam át egy gyömbérre épülő, citromot és narancsot is tartalmazó páccal készített ételre, mely különösen a meghűléses időszakban ajánlott, felhasználva a gyömbér és a citrusok kellemes ízét és immunrendszerre gyakorolt jótékony hatását, melyet egy kevés fokhagymával tovább erősíthetünk.

tovább