Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Olasz tésztasaláta

Olasz tésztasaláta Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták
Étkezés: ebéd, vacsora
Alkalom: Valentin-nap, húsvét, grill party, vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév, farsang
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: min. 120 perc

Sült csirkemell kapros-joghurtos uborkasalátával (alakbarát, gluténmentes, low carb)

Sült csirkemell kapros-joghurtos uborkasalátával (alakbarát, gluténmentes, low carb) Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: nyári
Alkalom: grill party
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Süss édes süteményt háromszög melegszendvics sütőben! Csokis-meggyes papucs

Süss édes süteményt háromszög melegszendvics sütőben! Csokis-meggyes papucs Fő kategória: desszertek
Étkezés: uzsonna, reggeli, tízórai
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, laktózmentes, tejmentes, húsmentes

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Tonhalas kuszkusz saláta friss bazsalikommal

2016.04.15.

Tonhalas kuszkusz saláta friss bazsalikommal

Hogyan készíts alakbarát ebédet 5 perc alatt? Ebből a receptből megtudhatod.

Hozzávalók (1 adag):

100 ml víz

60 g kuszkusz

1 kk. olívaolaj

1 db olívaolajos tonhalkozerv

5-6 db friss bazsalikom levél

½ paradicsom

1 marék saláta keverék

Elkészítés:
1. A kuszkuszhoz forrald fel a vizet. Tegyél bele egy picit sót is. Ha a víz felforrt, akkor vedd le a tűzhelyről, tedd bele a kuszkuszt és keverd el az olívaolajjal. Fedd le 5 percre és utána már fogyasztható is.

2. Keverj hozzá még egy tonhalkonzervet, kockára vágott paradicsomot, pici sót, egy marék saláta mixet és friss bazsalikom leveleket.

Kész is a finom, alakbarát ebéd.

vissza

Hozzászólások