Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Oregánós-fokhagymás csirkemell petrezselymes jázmin rizzsel (alakbarát)

Oregánós-fokhagymás csirkemell petrezselymes jázmin rizzsel (alakbarát) Konyha: mediterrán
Fő kategória: szárnyas ételek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi, nyári, őszi, téli, szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 30 perc

Medvehagyma krémleves

Medvehagyma krémleves Fő kategória: levesek
Étkezés: ebéd
Szezon: tavaszi
Alkalom: húsvét
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: tojásmentes, húsmentes, fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, gluténmentes

Juhtúrós-céklás-tökmagos pizza és cukkinis mozzarellás pizza durumbúzalisztből

Juhtúrós-céklás-tökmagos pizza és cukkinis mozzarellás pizza durumbúzalisztből Konyha: mediterrán
Fő kategória: tészták, vendégvárók
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen, tavaszi
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: min. 120 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Nyemecz Szandra (Cooking with fantasy) : Házi müzliszelet

2016.02.24.

Nyemecz Szandra (Cooking with fantasy) : Házi müzliszelet

A Cooking with fantasy blog írója Nyemecz Szandra délutáni nasinak ajánlja ezt a receptet.

,,Már rég keresem a tökéletes receptet, és végre megtaláltam, ami tényleg gyorsan elkészül és nagyon finom. Á. is megette és még kért is belőle újabb adagot. Ez már jelent valamit! Nincs benne semmi tartósítószer, semmi ízfokozó, és sokkal finomabb, mint a bolti.”

Hozzávalók:

1 bögre vörös áfonya

1 bögre mandula (egész)

fél doboznyi datolya kimagozva (kb. 1 bögre)

maca gyökérpor (elhagyható)

1 cukormentes tortabevonó (elhagyható)

Elkészítés:

1. Tegyük a vörös áfonyát, a mandulát, (a maca gyökérport) és a datolyát aprítógépbe.

2. Aprítsuk egyneművé.

3. Tegyük kisebb tepsibe, nyomkodjuk le (bevonhatjuk a tetejét tortabevonóval) és tegyük hűtőbe pár órára.

Az eredeti receptet itt találjátok.

Nyemecz Szandra

Cooking with fantasy

Ez a recept versenyzik a ”Tudatosan táplálkozom” Receptverseny bloggereknek és életmódváltóknak című receptversenyen.

Ha tetszik, akkor szavazz rá és oszd meg facebookon. Egy szavazat = 1 facebook LIKE

A nyertes az lesz, akinek a receptje a legtöbb LIKE-ot kapja a blogomon 2016. március 27-ig.

Te is indulnál a versenyen? Itt találod a versenykiírást.

Nézd meg, hogy a többi versenyző mit küldött be.

vissza

Hozzászólások