Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Spenótos túrókrém

Spenótos túrókrém Fő kategória: vendégvárók, zöldséges ételek
Étkezés: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
Szezon: tavaszi
Alkalom: húsvét
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 60 perc

Újhagymás tonhalkrém friss bazsalikommal (alakbarát, low carb, laktózmentes)

Újhagymás tonhalkrém friss bazsalikommal (alakbarát, low carb, laktózmentes) Fő kategória: előételek, halak , vendégvárók
Étkezés: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
Szezon: tavaszi, szezonfüggetlen
Alkalom: karácsony, húsvét, grill party
Elkészítési nehézség: könnyű
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, fehér liszt mentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, húsmentes

Édeskömény saláta zöld almával

Édeskömény saláta zöld almával Fő kategória: előételek, saláták
Étkezés: ebéd, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: Valentin-nap, húsvét, grill party, szüret, Halloween, Márton-nap, vasárnapi ebéd, karácsony, szilveszter, újév, farsang
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Olasz tésztasaláta

2014.04.02.

Olasz tésztasaláta

Kedvenc tésztasalátám. Hidegtálra, vacsorára, grillezéshez, vagy csak azért, mert nagyon finom, és aki egyszer megkóstolta, nem bírja abbahagyni.

Hozzávalók (6-8 személyre):

1 zacskó (500 g) színes orsó tészta

1 db póréhagyma

2 zacskó (200 g) mozzarella mini

2 marék koktélparadicsom

ízlés szerint olajbogyó

olívaolaj

az öntethez:

2 dl víz

1 ek. cukor

1 tk. só

1 ek. ecet

1 csomó petrezselyemzöld

1 csomó friss bazsalikom levél

1 csipet őrölt fehér bors

olívaolaj

Elkészítés:

1. A tésztát sós vízben megfőzzük (al dente). Megsózzuk, olívaolajjal meglocsoljuk és elkeverjük. Hagyjuk teljesen kihűlni.

2. A póréhagymát, a koktélparadicsomot, a sajtot apróra daraboljuk és a kihűlt tésztához keverjük az olajbogyóval együtt.

3. Egy tálban az ecetet elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a vizet, elkeverjük és sóval ízesítjük. Hozzákeverjük a borsot, az olívaolajat, a finomra vágott petrezselymet és bazsalikom leveleket.

Ezt az öntetet alaposan elkeverjük a tésztával, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

vissza

Hozzászólások