Life&Trend

Az élet hangulatos oldala

Kedves Olvasóm!

Szeretettel köszöntelek az oldalamon! Örülök, hogy itt vagy!

Földi Rita vagyok, a Life&Trend alapítója és főszerkesztője.

Az élet számos területén találhatunk olyan tevékenységeket, melyek szebbé tehetik a mindennapjainkat. A Life&Trend ezeket szeretné bemutatni, hogy az élet hangulatos oldala legyen, ahová örömmel térsz be egy kis csemegéért, motivációért, tippekért.

A Life&Trend hangulatot ad, életmódtippekkel lát el, szórakoztat.

Kövess itt is!

Life&Trend

Megosztás

Mit főzzek ma?

Alakbarát karácsonyi kókuszos-narancsos pohárkrém

Alakbarát karácsonyi kókuszos-narancsos pohárkrém Fő kategória: desszertek
Étkezés: tízórai, uzsonna
Szezon: téli
Alkalom: karácsony
Elkészítési nehézség: közepes
Elkészítési idő: max. 30 perc

Alakbarát csokis-diós keksz

Alakbarát csokis-diós keksz Fő kategória: desszertek
Étkezés: reggeli, tízórai
Szezon: szezonfüggetlen
Elkészítési nehézség: könnyű
Elkészítési idő: max. 15 perc
Speciális összetevő: fehér cukor mentes, húsmentes

Toszkán májas pirítós, azaz Crostini neri

Toszkán májas pirítós, azaz Crostini neri Népszerű témák: szilveszteri buli receptek
Konyha: mediterrán
Fő kategória: előételek, vendégvárók
Étkezés: reggeli, vacsora
Szezon: szezonfüggetlen
Alkalom: húsvét, grill party, karácsony, szilveszter, farsang, Valentin-nap

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:


Konyha:


Étkezés:
Szezon:
Alkalom:


Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:

Speciális összetevő:


Népszerű témák:Toplistás élményajándékok karácsonyra

 

Toplistás élményajándékok karácsonyra

Ajándékok, melyekkel garantált az örömszerzés

A megfelelő ajándék kiválasztása nehéz feladat minden karácsonykor. Nem lehet minden évben ruhaneművel, édességgel, könyvvel és egyéb tárgyi ajándékokkal kedveskedni, mert egy idő után már unalmassá válik. A karácsonyra pedig különösen igaz, hogy ilyenkor mindenből a legjobb kell.

Idén válassz élményajándékot! Hogy könnyebb legyen választani, mutatom, hogy melyek a legnépszerűbbek.

Kutyaszán túra

Téli kikapcsolódósnak is tökéletes választás egy ilyen élményajándék. A kutyaszánon ülve a megajándékozott megcsodálhatja a téli táj szépségét és élvezheti a természet nyugalmát. Akár egynapos programot is választhatsz, ahol (az időjárástól függően) a havas szerpentinek és a hótól roskadozó fenyvesek megcsodálása után, estére vissza lehet térni a kandalló melege mellé.

Innen válogathatsz a különböző kutyaszán túrák közül.

Kutyaszán - Jégkristály Túra

Egy tökéletes, nem mindennapi kikapcsolódást kínálunk most Önnek! Ha szívesen kizökkenne egy kicsit a monoton hétköznapokból és ráadásul még a havat is szereti, csodálja meg a pompás téli tájat ezzel az egyedülálló kalanddal! Ismerje meg a kutyákat, akik a szán előtt rohannak töretlen lelkesedéssel, akik motorjaik a szánoknak, barátok, csapattagok, társak a hóviharban.

Extrém motoros hószán túra

Ajándékozz motoros hószán túra élményt, melyben az ajándékozott a közel 200 km/h sebességgel száguldó sítalpas járművön ülve túrázhat a festői szépségű, hófedte hegyekben. Ezt a nem mindennapi élményt  még sok év múlva is kalandlázban égve fogja mesélni!

Motoros Hószán Túra | élménypláza.hu

Túra a hegyekben egy hószánon ülve? Ezen az egyedi téli élménytúrán bárki részt vehet, függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó!Profi csapattal indulhat felderíteni a festői szépségű havas tájat, egy közel 200km/h sebességgel száguldó sítalpas járművel, a hószánnal. A helyszín kristálytiszta levegője, az égig magasodó fenyők, a vastag hóréteggel borított hegyvonulatok kétség kívül rabul ejtik az arra járókat.

Saját moziterem élménye

Nagyon sokan ajándékoznak saját moziterem élményt is. A terem kibérelhető házi videók (születésnapi, esküvői, családi, stb.) megtekintésére családdal, barátokkal vagy együtt a kedveseddel. Emellett népszerű még a  főleg férfiaknak vagy gyerekeknek ajándékozott XBox vagy Playstation játéklehetőségek is. A játék egy hatalmas kivetítően, profi hangtechnikával ellátva garantáltan egyedi élményt nyújt.

Innen válogathatsz a mozitermes élményajándékok közül. 

Szélcsatornás lebegés

Nagyon népszerű ajándék a szabadesés szimulátorban átélhető lebegés élmény is. Tökéletes választás lehet az extrém sportok kedvelői számára, vagy azoknak, akik már régóta szeretnék kipróbálni az ejtőernyőzést vagy a tandemugrást, de eddig még bátortalanok voltak hozzá. Ettől biztosan megjön a bátorságuk. A szélcsatornás lebegés teljesen biztonságos. Tapasztalt ejtőernyősök tanácsokkal látnak el és segítenek, hogy mindenki maximálisan át tudja élni az élményt. Egy ilyen ajándékkal garantált az örömszerzés, az ajándékozottad nem tudja majd letörölni a vigyort az arcáról, akárhogy is próbálná.

Innen válogathatsz a szélcsatornás lebegés élményajándékok közül.

Szélcsatorna - A Szabadesés Szimulátor | élménypláza.hu

Szélcsatorna - A Szabadesés Szimulátor Az élménypláza kínálatában ➤ https://goo.gl/KdZ9Lt Élmény leírása: Több ezer méter zuhanás, számos ejtőernyős ugrásnak megfelelő szabadesés, ez az élmény várja a résztvevőt a szélcsatornában. Ha még soha nem repült és kíváncsi milyen az ejtőernyősök élete a levegőben, ez az élmény a legjobb választás.

Autós élmények

A legnépszerűbb élményajándékok az autós élmények, ahol garantált az adrenalin. A sportkocsik hangja, a füstölgő gumik vagy a száguldás élménye nem csak az erősebb nem képviselőit hozzák lázas izgalomba, a hölgyek is örülnek egy ilyen ajándéknak, mely lehet egy Ford Mustang GT 500 lóerős izomautó vezetés, egy Ferrari F430 F1 500 Lóerős szuper sportautó vezetés, egy 550 lóerős Lamborghini Gallardo vagy egy BMW versenyautó vezetés.

További autós élményajándékok itt. 

500 Lóerős Ford Mustang GT Izomautó Vezetés | élménypláza.hu

Egy legendás, amerikai izomautó várja, hogy megkergessék picit a versenypályán. 500 lóerő + Adrenalin = Felejthetetlen élmény!

Akármelyiket is választod a fentiek közül, ilyen élményajándékokkal garantált az örömszerzés. Ráadásul egy élményajándék sosem megy ki a divatból, nem romlik meg és nincs még egy hasonló a polcon vagy a szekrény mélyén. Egy olyan személyes ajándékot adhatsz vele, melynek átélt élményeit még évek múlva is emlegetni fogják. Az élmény örökké megmarad és gazdagabbá tesz.

 fotók: Pinterest | élménypláza.hu | jatssznagyban.hu


Tetszett a cikk? Oszd meg az ismerőseiddel is!

Még több tipp, ötlet, recept a Facebook és az Instagram oldalamon.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

vissza