Rita Fitnesz Receptjei

Diétás recepteket készítek cukor és fehér liszt nélkül fogyáshoz, egészséges táplálkozáshoz.

Receptkereső

Keresett kifejezés:
Árszint:
Fő kategória:














Konyha:


Étkezés:




Szezon:




Alkalom:










Elkészítési nehézség:


Elkészítési idő:





Speciális összetevő:






Népszerű témák:











Enni és Fogyni módszer

2019.01.19.

Enni és Fogyni módszer

Végre egy diéta azoknak, akik imádnak finomakat enni!

Állandóan fogyókúrázol, de ahelyett, hogy fogynál még többet is mutat a mérleg? Nem tudod betartani a diétáidat? Lapos hasról, formás fenékről álmodozol? Jó helyen jársz!

Jó helyen jársz ahhoz, hogy megtaláld a módszert, amivel elérheted az álomalakodat.

Őszintén írom le, hogy mi az, ami nálam működött. Megismerheted, hogy én hol rontottam el, de hamis ígéretekkel nem foglak kecsegtetni. Nincs gyors és könnyű fogyás. Nincs csodakapszula, melyet ha beveszel, pár nap alatt megszabadulsz tíz kilótól. Viszont van egy csodás módszer. Úgy hívják Enni és Fogyni.

Amit ajánlok Neked

Kapszulák helyett egy olyan életmódváltó módszert ajánlok, melynek segítségével megértheted, hogy hogyan épülnek fel a zsírpárnáid és hogyan tudsz tőlük megszabadulni, úgy hogy ne is jöjjenek vissza.

Elsajátíthatod a tudatos táplálkozást, mely álomszép alakkal és egészséggel ajándékoz meg. 

Az én történetem

Gyerekként nagyon duci voltam. Nagyon sok fehér cukorból és fehér lisztből készült ételt ettem. Cukrok, csokoládék, szörpök, zsíros kenyér – ezek rendszeresek voltak az étkezéseimben. A külsőm miatt sok lelki sérülés ért. Tudom milyen érzés az, amikor a súlyfelesleged miatt lenéznek a többiek, csúfolnak, kizárnak a csoportokból.

Tudom milyen érzés az, amikor látsz egy szép ruhát a boltban és tudod, hogy az a ruha csak a vékonyabbaknak áll jól, és ha mégis ráveszed magad és felpróbálod, akkor sokkal csalódottabb leszel, mert szembesülsz vele, hogy tényleg nem férsz bele. Az eladó pedig közli, hogy nincs nagyobb méret. Megsemmisítő, szörnyű érzés. Tudom. Ismerős. De ez számomra már a múlt.

Olyan életmódváltó módszer fejlesztettem ki, melynek segítségével 10 kilót fogytam 7 hónap alatt, a testem átalakult, formásabb lett és a 10 kiló még 5 év után sem jött vissza. Pedig azóta is sokat, és nagyon finomakat eszem

Gasztroblogger vagyok. Imádok enni, és fontosak számomra a finom ízek. Számos diétát kipróbáltam, de egyiket sem tudtam betartani, mert unalmas, íztelen ételek voltak benne. Ezért saját diétát alakítottam ki. Ez az Enni és Fogyni módszert.

Az Enni és Fogyni módszert ajánlom neked is, ha

  •  unod a sikertelen fogyókúrákat, a jojó effektust;

  •  olyan módszert keresel, amely tényleg alkalmas arra, hogy tartósan megszabadulj 5, 10 vagy több mint 20 kiló súlyfeleslegtől;

  •  önsanyargatás nélkül szeretnél lefogyni;

  •  elhatároztad, hogy egészségesen és tudatosan fogsz táplálkozni, de nem tudod, hogy hogyan kezdjél neki;

  •  mellőzni szeretnéd a fehér cukrot és a fehér lisztet, de eddig nem találtál olyan recepteket, melyek megfelelő alternatívák lehetnének;

  •  csökkentened kell a szénhidrát-fogyasztásodat (cukorbetegség vagy inzulinrezisztencia miatt), vagy a zsiradékfogyasztásodat (szív- és érrendszeri problémák miatt);

  •  testépítéssel foglalkozol, unod már a csirkehús-rizs-zöldség kombinációt, és szeretnél új recepteket is kipróbálni;

  •  imádsz enni, igényled a finom ízeket, de szeretnél karcsú lenni.

Öröm és önbizalom

A 10 kiló mínusszal nem csak egy karcsú, formás alakot kaptam, hanem egy leírhatatlanul csodálatos érzést és önbizalmat is.

7 hónap után 70 kg helyett 60 kg-ot mutatott a mérleg. Azokat a ruhadarabokat, amelyek már régen száműzésre kerültek a szekrényem mélyére, újra fel tudtam venni, és a visszajelzések alapján remekül álltak rajtam. A férfiak megfordultak utánam. A régen látott ismerősök mind megjegyezték, hogy milyen fantasztikusan nézek ki, és azt kérdezték, hogy mi a titkom.

Biztosak voltak benne, hogy koplaltam és le kellett mondanom minden finom falatról. Alig akarták elhinni, amikor elmondtam, hogy naponta hatszor-hétszer étkezem és nagyon finom ételekből áll a napi menüm.

Senki nem értette, ez hogy lehetséges. Aztán sütöttem nekik a diétás muffinomból, amin észre sem lehet venni, hogy diétás, vagy a diétás kókuszgolyómból kínáltam meg őket.

Elmondtam, hogy ezek az ételek nagyon kevés kalóriát tartalmaznak, és ha jól állítjuk össze az étrendünket, akkor nem fognak zsírpárnaként leragadni a hasunkra vagy a fenekünkre.

Idővel egyre többen érdeklődtek a módszer iránt, így úgy döntöttem, hogy könyvet írok róla, amellyel talán átadhatom azt az örömet, melyet én éreztem, mikor láttam, hogy a testem hogyan alakul át, hogyan jelennek meg a formás idomok.

A könyvet e-Book formájában innen tudod megrendelni.

Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan alakítottam ki a módszert a saját bukásaim alapján, akkor érdemes elolvasnod a fogyókúra naplómat.

Ha pedig megnéznéd, hogy milyen fincsi ételeket eszem, akkor itt találod meg a diétás recepteket.

Hasznos diéta tippeket itt olvashatsz.

Eredményes és boldog életmódváltást kívánok Neked!

Szeretettel:

 Földi Rita

fotók: Pixabay, Unsplash

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!